۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۹
کد خبر: ۱۹۵۵۴۳
معاون مرکز اسلامی انگلیس:

اهل‎بیت موثق‌ترین منبع برای رسیدن به سنت پیامبر هستند

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهشی مرکز اسلامی انگلیس در جشن میلاد پیامبر(ص) گفت: همه ما چه شیعه و چه سنی هدفمان پیروی از سنت پیامبر است؛ آنچه ما را از برادران اهل سنت متمایز می‌کند، این است که ما در انتخاب منبع قابل اعتماد برای رسیدن به سنت پیامبر(ص)، اهل‌ بیت(ع) را موثق‌ترین منبع می‌دانیم.
حجت الاسلام بهمن پور معاون رييس مرکز اسلامي انگليس

 

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمد سعید بهمن‌پور، معاون پژوهشی مرکز اسلامی انگلیس و رییس سابق کالج اسلامی لندن در جشن میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) که دیروز(29 دی‌) در مرکز اسلامی انگلیس در لندن برگزار شد، رجوع شیعیان به اهل بیت(ع) را وجه تمایز میان شیعیان و اهل تسنن دانست.

 

در این برنامه که با قرائت آیاتی از قرآن مجید آغاز شد، حجت‌الاسلام‌ بهمن‌پور در سخنانی با مورد توجه قرار دادن موضوع وحدت بین مذاهب اسلامی گفت: ما با برادران اهل سنت فقط در یک نقطه اختلاف نظر داریم و این اختلاف‌نظر بر سر پیروی از سنت پیامبر نیست، چراکه همه ما چه شیعه و چه سنی هدفمان پیروی از سنت پیامبر است. اما آنچه ما را از برادران اهل سنت متمایز می‌کند، این است که در انتخاب منبع قابل اعتماد برای رسیدن به سنت پیامبر، ما اهل‌ بیت(ع) را موثق‌ترین منبع می‌دانیم.

 

وی در ادامه با اشاره به آیه 107 سوره انبیاء «وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِینَ» مطالبی را در خصوص معنای رحمت و چگونگی ارتباط آن با هدایت بازگو کرد و افزود: رحمت طبق این آیه برای «عالمین»، یعنی برای همه جهانیان و بدون هیچ استثنایی فرستاده شده است. از آنجایی که روح و جان انسان سرشته با پیوند به خدا است، هرگونه دوری از خدا انسان را مضطرب و افسرده می‌کند. علاوه بر آن انسانی که فکر می‌کند امور عالم به دست اوست، در صورت عدم موفقیت دچار سرخوردگی می‌شود. این افسردگی و این اضطراب که نتیجه دوری از خداست جز با یاد خدا و جز با نزدیک شدن به او التیام نمی‌یابد. سفارش قرآن به یادآوری و ذکر خدا برای آرامش دلها نه تنها یک توصیه، که یک حقیقت است.

 

حجت‌الاسلام بهمن‌پور در ادامه توضیح داد: در این دوری از خدا و ظلمی که مقصرش خودمان هستیم، خداوند کسی را می‌فرستد که ما را به سوی او بازگرداند، و این دعوت به بازگشت به سوی خدا معنای حقیقی رحمتی است که در وجود پیامبر اسلام(ص) متجّلی شده است. خداوند نزدیک‌ترین مخلوقات به خودش را برای بازگرداندن ما فرستاده و این بالاترین رحمت‌ها و نشان‌دهنده این است که شوق خدا به ما از شوق ما به او بیشتر است.

 

وی سپس درباره اهمیت هدایت انسان‌ها و وظیفه مسلمانان در این زمینه نکاتی را یادآوری کرد.

 

نرم‌خویی، خوش‌خلقی و صبوری از نشانه‌های پیروان محمد(ص)

 

وی در پایان با اشاره به روایتی از پیامبر اسلام توضیح داد که از نظر آن حضرت، شبیه‌ترین انسان‌ها به او کسی است که خوش‌خلق، نرم‌خو، نیکوکار با نزدیکان، مهربان با برادران دینی، صابر بر حق و همیشه با انصاف باشد. مطالعه منظم قرآن انسان را به رستگاری هدایت می‌کند

 

در ادامه این برنامه، حجت‌الاسلام عبدالحسین معزی، رییس مرکز اسلامی انگلیس، با تبریک روز میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) سخنان خود را آغاز کرد. وی پیامبر را اولین نور مخلوق خدا معرفی کرد که خلقت مادی او مانند هر انسان دیگری از خاک و گل سرشته شده است.

 

وی در ادامه بحث رحمت الهی بودن پیامبر، به زندگی دشوار انسان در مسیر پرخطر و تاریک این جهان اشاره کرد که بدون حضور رهبر و راهنمای الهی، می‌تواند انسان‌ها را به پرتگاه بکشاند.

 

رییس مرکز اسلامی انگلیس بر اهمیت قرآن‌خوانی در رسیدن به هدایت و این حقیقت که بسیاری از غیرمسلمانان توانسته‌اند با خواندن قرآن به راه هدایت و رستگاری رهنمون شوند، تاکید کرد و توضیح داد که باید خواندن منظم قرآن را در زندگی خود قرار دهیم.

 

حجت‌الاسلام معزی سپس به اهمیت آموزش دین و معارف الهی به نسل جوان و کودکان پرداخته و با برشمردن ویژگی‌های عصر اطلاعات و هجوم پیام‌های گوناگون از طریق تلویزیون‌ و اینترنت به ذهن جوانان و کودکان، وظیفه والدین را بسیار خطیر توصیف کرد./980/ب102/د

ارسال نظرات
captcha