۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۴
کد خبر: ۲۰۳۳۵۰

بیست و چهارمین جلسه کمیته مشورتی قرآن کریم در ارومیه برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ بیست و چهارمین جلسه کمیته مشورتی قرآن کریم با موضوع آسیب شناسی فعالیت های قرآنی امروز در سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
قرآن کريم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، مصطفی صولتی، دبیر کمیته مشورتی قرآن کریم  امروز در بیست و چهارمین جلسه این کمیته اظهار داشت: باید شکل و فرآیند صحیح فعالیت های قرآنی را از شکل و فرآیند معیوب آن شناخت تا بتوان علت یابی و ارائه راهکار اصلاحی انجام داد.

  

وی روندهای آسیب شناسی فعالیت های قرآنی را همانند حلقه های زنجیره ای متصل و کامل کننده یکدیگر دانست و گفت: آسیب های فعالیت های قرآنی با همفکری فعالان قرآنی قابل حل است.

 

مسؤول دفتر قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی مهجوریت قرآن را یکی از مهم ترین آسیب فعالیت های قرآنی اعلام کرد وگفت: قرآن به عنوان معجزه الهی مهجور مانده است و تنها بهره گیری از آن برسر نوعروسان و یا بر سر مزار از دنیا رفتگان است.

 

 صولتی با انتقاد از بی توجهی خانواده ها به ترغیب و تشویق فرزندانشان به فعالیت های قرآنی گفت: خانواده ها به حضور فرزندانشان در کلاس های قرآنی به اندازه نام نویسی آنها در کلاس های زبان، هنر و ورزش اهمیت نمی دهند.

 

دبیر کمیته مشورتی قرآن کریم گفت: متأسفانه امروزه بیشتر خانواده ها و افراد جامعه به آموزه های قرآنی و الگوگیری از این کتاب آسمانی، بی توجه شده و قالب های غربی را به عنوان الگو و مدل زندگی خود برگزیده اند.

 

وی در ادامه با تأکید بر بررسی نحوه آموزش قرآن در مؤسسات قرآنی گفت: این که در ابتدای هر ترم قرآنی بیش از یکصد نفر ثبت نام می کنند و در پایان ترم تنها افرادی انگشت شمار باقی می مانند، نیازمند آسیب شناسی است.

 

قاری بین المللی قرآن تصریح کرد: مدیران مؤسسات قرآنی باید برنامه ریزی های لازم را در خصوص تشویق جوانان به استمرار فعالیت های قرآنی داشته باشند تا شاهد ریزش علاقه مندان به یادگیری قرآن نباشیم.

 

وی با بیان این که باید گستره فعالیت های قرآنی برای مردم بازگو و تبیین شود، گفت: از منظر قرآن گوش دادن، شنیدن، دیدن، نیت، سکوت کردن، تفکر، تخیل و تعقل فعالیت قرآنی به شمار می رود که متأسفانه مورد غفلت قرار گرفته است.

 

دبیر کمیته مشورتی قرآن کریم در پایان نبود بانک اطلاعات قرآنی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: نبود بانک اطلاعات از آسیب های جدی فعالیت های قرآنی است چراکه در حال حاضر مردم مرجع خاصی برای دریافت اطلاعات کافی و مستند از تعداد قاریان، قرآن آموزان، مؤسسات قرآنی، قاریان بین المللی، کشوری، استانی و همچنین مربیان قرآنی ندارند.

 

گفتنی است بیست و چهارمین جلسه مشورتی با حضور جمعی از مسؤولان مؤسسات و فعالان قرآنی در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی برگزار شد./936/پ203/ب

ارسال نظرات