۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۲۱۱۹۱۸
استاد حوزه علمیه قم:

قرآن کریم جامع ترین کتاب علمی است

خبرگزاری رسا ـ کارشناس مسائل دینی گفت: نخستین گام برای علاقه ورزیدن به قرآن کریم، شناخت دقیق این کتاب است، که متاسفانه بسیاری از ما نسبت به این کتاب آسمانی معرفت نداریم.
قرآن کریم جامع ترین کتاب علمی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت‌الاسلام میرشفیعی، کارشناس مسائل دینی در هفتمین مراسم سحرگاهی قرائت دعای ابوحمزه ثمالی در مسجد قائم کرمان گفت: نخستین گام برای علاقه ورزیدن به قرآن کریم، شناخت دقیق این کتاب است، که متاسفانه بسیاری از ما نسبت به این کتاب آسمانی معرفت نداریم.

وی در ادامه افزود: قرآن کتابی است که نگاه به آن، گوش فرا دادن به آن، تلاوت آیات آن، تفکر در آن، تفسیر آن و عمل کردن به فرامین آن سبب ثواب است همچنین بی حرمتی به آن بی حرمتی به خداوند متعال است و گرامی داشتن آن احترام به پروردگار جهان است.

حجت‌الاسلام میرشفیعی با بیان این‌که مهم‌ترین راه شناخت قرآن، خود قرآن است عنوان کرد: خداوند متعال برای شناساندن کتاب خود آیات بسیاری را در خود قرآن به ما عطا کرده است که باید به آن‌ها پی برد.

وی اظهار داشت: در بین آیات قرآن، آیات بسیاری وجود دارد که عظمت این کتاب را می‌رساند همچنین آغازگر سی و شش سوره از سوره‌های قرآن کریم با تعریف مفصل از این کتاب الهی است.

این کارشناس مسائل دینی خطاب به حافظان ارجمند قرآن کریم گفت: در این اندیشه نباشید که شما حافظ قرآن هستید بلکه بر این پندار باشید که قرآن در هر حال حافظ شما است.

استاد حوزه علمیه با اشاره به آیه 89 سوره مبارکه نحل بیان داشت: خداوند درباره قرآن کریم می‌فرماید: این کتاب بیان کننده هرچیزی است، بنابراین بی جهت نیست که امام صادق(ع) خود را عالم هرچیزی که در گذشته تا الآن و از حال تا قیامت است می داند و منبع علم خود را به این کتاب شریف نسبت می‌دهد همچنین در جای دیگر می‌فرماید: من از آیه شریفه «الله الصمد» تمام معارف دینی را درک می‌کنم.

حجت‌الاسلام میرشفیعی یکی از برکات پس از ظهور را روشن شدن علوم دانست و افزود: براساس روایات علم بیست و هفت قسم دارد که تاکنون تنها دو قسم آن آشکار و بقیه آن پس از ظهور امام زمان(عج) روشن می‌شود و روشن شدن این علوم بوسیله ایشان با استناد حضرت به قرآن است.

وی ابراز داشت: قرآن کریم با خواست خداوند متعال عربی نازل شده و در عربی نازل شدن آن حکمت‌های بسیاری نهفته است که یکی از آن‌ها این است که انسان را به فکر وا می ‌دارد همچنین باید بدانیم که اعتراف همگان براین است که زبان عربی فصیح‌ترین زبان است بنابراین هم از جهت اعجاز و هم از جهت این‌که کلام خداوند است بایستی با فصیح‌ترین زبان نازل شود.

خطیب حرم حضرت معصومه(س) یادآور شد: انسان فطری شیفته و طالب علم است و جامع‌ترین کتاب علمی قرآن است؛ چراکه از هر لحاظی تاکنون هیچکس نتوانسته نظیری برای آن بیاورد.

حجت‌الاسلام میرشفیعی رشد و باروری ایمان در دل انسان‌ها را وابسته به تلاوت قرآن دانست و افزود: نفوذ قرآن بسیار زیاد است در حدی که اگر بر کوه نازل می‌شد کوه از هم متلاشی و تبدیل به خاک می‌شد.

وی در پایان با اشاره به وضعیت کنونی که حفظ ایمان در آن سخت است، گفت: پیامبر اکرم(ص) به امام علی(ع) سفارش بسیار دارد که در هر حالی از تلاوت قرآن دست نکشد، بنابراین ما به طریق اولی نباید از تلاوت قرآن فروگزار باشیم؛ چراکه ایمان را قوی و دل ما را نرم می‌کند./9706/پ202/ب

ارسال نظرات