بانویی که از حاتم بخشنده تر است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا٬ آیت الله نجفی قمشهای٬ در جلسه درس اخلاق خود که در مسجد مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی سرچشمه برگزار میشود به بیان مطالبی در مورد حضرت خدیجه کبری(س) پرداخت .
آیت الله نجفی قمشهای ابتدا به بیان این مسئله پرداخت که حضرت خدیجه کبری(س) اولین زنی است که مسلمان شد و برای اسلام فداکاری های فراوانی انجام داد.
وی خاطرنشان کرد: اولین شخصی که از نبوت حضرت محمد(ص) آگاه شد حضرت خدیجه(س) بود و بعد از اینکه اولین بار وحی در غار حرا بر پیامبر(ص)نازل شد ایشان به سمت خانه آمدند و حضرت خدیجه(س) را از این موضوع آگاه کردند و حضرت خدیجه(س) اعلام کرد که میخواهد مسلمان شود.
این استاد اخلاق در مورد انس و رابطه پیامبر(ص) با حضرت خدیجه(س) گفت: حضرت خدیجه(س) همسری باگذشت و همراهی خوب برای رسول خدا (ص) بود.
آیت الله نجفی قمشهای به بیان خاطرهای از استاد خود علامه طباطبائی پرداخت وگفت: زمانی که همسر علامه از دنیا رفت، علامه در فراق از همسر خود چنان گریه میکرد که شانههایش میلرزید و من تا بحال ندیده بودم که علامه چنین گریه کند و این نشان از محبت های بسیار زیاد این همسر دارد که علامه را اینچنین مجذوب خود کرده بود.
وی به بیان مطلبی در مورد استاد خود علامه حسن زاده آملی پرداخت و گفت: علامه در کلاس درس به ما فرمودند که والله حضرت خدیجه کبری(س) از حاتم سخاوتمند تر و باگذشت تر بوده است زیرا که حاتم فقط بخشی از دارایی خود را به دیگران میبخشید اما حضرت خدیجه(س) تمام دارائی خود را برای اسلام خرج کرد.
آیت الله نجفی قمشهای به این مسئله اشاره کرد که مردان بزرگ زیر سایه زنهای خوب ساخته میشوند و زنهای بزرگ نیز زیر سایه مردهای خوب ساخته میشوند.
این استاد اخلاق در مورد روابط بین حضرت خدیجه(س) و پیامبر گفت:حضرت خدیجه(س) فانی در پیامبر شده بود و در بین آنها چیزی جز محبت، دوستی، مهربانی و آرامش نبود.
آیت الله نجفی قمشهای در مورد به آرامش رسیدن در مسائل زناشویی گفت: مسئله زناشویی یعنی آرامش و سکنی. ما باید از آن به آرامش برسیم در حالی که امروزه نتیجه این ازدواج ها جنگ و دعوا است. در زمانی که دعوا و جدلی بین شما اتفاق افتاد، چند دقیقه سکوت کنید و در مورد آن مسئله فکر بکنید زیرا با فکر کردن میتوان این مسائل را به راحتی حل کرد.
وی در پایان کلام خود گفت: ائمه اطهار(ع) در این دنیا کاری نداشتند و فقط برای نشان دادن راه و روش درست زندگی کردن به انسان ها در این دنیا آمدند و ما باید در همه امور از ائمه(ع) الگو بگیریم./9663/پ203/س