۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۸
کد خبر: ۲۱۵۳۷۸
دبیر کمیته همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش:

مدارس امین گامی مؤثر در راستای اعتلای فرهنگ دینی است

خبرگزاری رسا ـ دبیر کمیته همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان غربی با بیان این که حضور روحانی و طلبه در مدرسه سبب می شود که دانش آموز بهتر با مفهوم ولایت فقیه، روحانی و طلبه آشنا شود، گفت: ایجاد مدارس امین گامی بزرگ در راستای اعتلای فرهنگ دینی و حوزوی بین دانش آموزان است.
مدارس امین گامی مؤثر در راستای اعتلای فرهنگ دینی است

حجت الاسلام خلیل عباس نژاد، دبیر کمیته همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، اظهار داشت: حوزه های علمیه فرصت مناسبی را برای مدارس ایجاد کرده که به وسیله آن آموزش و پرورش می تواند از تمامی امکانات حوزه استفاده کند.

 

وی به وضعیت کنونی جوانان در رابطه با مسائل دینی اشاره کرد و گفت: هم اکنون جوانان به ویژه دانش آموزان اطلاعات مناسبی در خصوص مسائل دینی ندارند و ایجاد مدارس امین گامی بزرگ در راستای اعتلای فرهنگ دینی و حوزوی بین دانش آموزان است.

 

دبیر کمیته همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به این مطلب که روحانیان نماینده ولی فقیه در مدارس هستند، بیان کرد: حضور روحانی و طلبه در مدرسه سبب می شود که دانش آموز بهتر با مفهوم ولایت فقیه، روحانی و طلبه آشنا شوند و به تمامی شبهات و سوالات شرعی دانش آموزان در تمامی حوزه ها به ویژه ولایت فقیه پاسخ گو باشند.

 

وی با بیان این که روحانیان در مدارس به عنوان مشاور عمل می کنند، گفت: تمامی خانواده ها و جوانان روحانیان و طلاب را به عنوان امین خود و جامعه می دانند بنابراین مدارس امین طرح مناسبی است اگر هزینه های آن تامین شود.

 

حجت الاسلام عباس نژاد خاطر نشان کرد: اگر آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با هم ارتباط تنگاتنگ داشته باشند به راحتی می توان تمامی این مشکلات را حل و گام موثری در تبلیغ دین ناب محمدی از این طریق برداشت.

 

وی به گفتمان های دینی برگزار شده در مدارس آذربایجان غربی اشاره کرد و گفت: در خصوص گفتمان های دینی و آموزشی با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی در بیش از 4 هزار مدرسه استان توانسته ایم دیدار چهره به چهره دانش آموزان با روحانیان را ایجاد کنیم.

 

دبیر کمیته همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اعلام این نکته که تلاش می کنیم تا این ارقام را در سال های آتی افزایش دهیم، ادامه داد: بیشتر مباحث ارائه شده از سوی روحانیان در مدارس در حوزه های وهابیت، ولایت فقیه، مسائل هسته ای است.

 

وی افزود: به دلیل کمبود طلبه و روحانی در سطح استان متاسفانه آموزش و پرورش قادر نیست حتی یک دهم مدارس خود را نیز پوشش دهد ولی با این حال تلاش می کنیم تا در مراسمات مذهبی در مدارس استان با استفاده از روحانیان کشوری یا استانی مدارس خود را تحت پوشش قرار دهیم.

 

حجت الاسلام عباس نژاد بیان کرد: استقبال دانش آموزان از روحانیان در مدارس به ویژه ابتدایی خوب است به طوری که دانش آموز روحانی را نمی شناسد ولی در صورت آشنایی جذب می شود که این امر بسیار مهمی است.

 

وی اضافه کرد: به دلیل کمبود روحانی عملکرد حوزه ها بسیار ضعیف است بنابراین ما باید ابتدا به دنبال تقویت نقاط قوت خود باشیم تا بتوانیم دانش آموزان را برای ادامه تحصیلات حوزوی تشویق نماییم.

 

دبیر کمیته همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در پایان خاطر نشان کرد: باید فعالیت های فرهنگی خود را جهت تقویت نقاط ضعف خود افزایش دهیم که در خصوص این امر طلاب می توانند هفته ای یک مرتبه گفتمان های دینی و کرسی های آزاد اندیشی در مدرسه ایجاد کنند./1302/ت302/ب4

ارسال نظرات