۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲
کد خبر: ۲۱۹۶۷۴
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی:

نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف نیازمند بسیج عمومی است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: خانواده ها بدانند که در مسأله تربیت فرزندان وظیفه سنگینی بر دوش دارند و باید کودکان خود را تا سن هفت سالگی که سن طلایی است با موضوع عفت آشنا کنند.
مدير کل سازمان تبليغات اسلامي آذربايجان غربي
حجت الاسلام سید محمد فخری، مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، اظهار داشت: حجاب و عفاف نیازمند یک آسیب شناسی جدی است زیرا با وجود حجم زیاد کارهای صورت گرفته در این حوزه شاهد نتیجه مورد انتظار نیستیم.
 
وی افزود: مسأله عفت از حجاب مهم تر است و مهم تر از آن مجری عفت فقط زنان نیستند و مردان نیز در قبال آن مسؤولیت دارند که اگر به این امر توجه شود راه حل های بهتری ایجاد خواهد شد.
 
فخری، در نظر گرفته نشدن مشکلات اصلی مردم را یکی از دلایل بی نتیجه بودن مطالعات فرهنگی در جامعه دانست و گفت: برای بررسی مسأله حجاب و عفاف باید عامل اصلی مشکل را شناسایی و برای حل آن اقدام شود.
 
وی با بیان این که بار اصلی در زمینه عفت بر دوش خانواده قرار دارد، ادامه داد: دختران نیاز به مساعدت اجتماعی دارند تا بدانند که انسان هستند نه کالا، چرا که اگر دختری محجوب است اما آرایش تندی دارد به این خاطر است که جامعه این معیار را به او تحمیل کرده است.
 
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی اضافه کرد: باید خانواده ها بدانند که در این زمینه وظیفه سنگینی بر دوش دارند و باید کودکان خود را تا سن هفت سالگی که سن طلایی است با موضوع عفت آشنا کنند.
 
وی ترویج حجاب در جامعه را یک مطالبه عمومی دانست و خاطر نشان کرد: نهادینه سازی فرهنگ حجاب و عفاف نیازمند بسیج عمومی و همت و تلاش همگانی است.
 
حجت الاسلام فخری با اعلام این که دشمنان اسلام درصدد بی ارزش جلوه دادن این فریضه الهی در بین مسلمانان است، تصریح کرد: زنان و بانوان جامعه ما باید با تاسی از حضرت فاطمه زهرا و حضرت زینب کبری (س) از حجاب و ارزش های دینی دفاع کنند.
 
وی اظهار داشت: دشمنان اسلام به خوبی متوجه جایگاه زنان و حجاب آنان در عفاف جوامع اسلامی شده اند که به هر صورت در صدد ضربه زدن به آن هستند تا بتوانند از طریق آن به اهداف خود دست پیدا کنند.
 
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی ادامه داد: بر خلاف ادعای غرب، زن در اسلام از جایگاه والایی برخوردار است همان طور که این اهمیت را در جمله ای زیبا امام خمینی(ره) چنین بیان می کند که "از دامن زن مرد به معراج می رسد" که با قدری تامل می توان به حقیقت این جمله دست یافت که وقتی زنان جامعه ای خوب و باحیا باشند، مردان آن جامعه نیز از تربیتی صحیح و نیکو بهره مند خواهند بود و تاثیر زنان بر زندگی مردان انکار ناپذیر است.
 
وی با اشاره به این که حجاب هم یک قانون است و هم یک هنجار افزود: با دید جامعه شناسی حجاب یک هنجار و با دید دینی در جوامع اسلامی می تواند یک قانون باشد که منشأ عرفی و قانونی دارد.
 
حجت الاسلام فخری اضافه کرد: یکی از فلسفه های حقیقی وجوب حجاب، حفظ آرامش زن، مصونیت جامعه از فساد و عمق و معنا بخشیدن به امنیت اجتماعی با توسعه آن است که پوشش دینی، پیام عفت، شخصیت و خداترسی زن مسلمان است و مردان جامعه نه تنها به چنین بانویی چشم طمع نخواهند داشت که او را نیرویی بالفعل در هرچه وسعت بخشیدن امنیت اجتماعی دانسته و نجابتش را ستایش خواهند کرد.
 
حجاب خیمه عفاف بانوان است
 
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی در ادامه تأکید کرد: پوششی که اسلام آن را به عنوان یک حکم شرعی اعلام کرده است، یک عمل ظاهری و گسسته از عوامل و پایه ها نیست بلکه حجاب، خیمه عفاف بانوانی است که آن را بر پایه های خود استوار کرده و سبب ترویج ارزش امنیت اجتماعی می گردد و به تحقق آن در جامعه اسلامی کمک می کند.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به واقعیت های موجود از حجاب در جامعه، باید تمام ابزارهای فرهنگ ساز از قبیل کتاب، مطبوعات و صدا و سیما و ... به سوی ارزش های اسلامی که یکی از بارزترین آن ها رعایت پوشش، حجاب برتر، مطلوب و امنیت اجتماعی فراگیر است، هدایت شوند و همه افراد را به مهم ترین وجه رهنمون گردند./1302/پ202/ب4
ارسال نظرات