همایش طلایه داران تبلیغ در دامغان برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در دامغان، حجت الاسلام حسین صبوری، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دامغان در جمع روحانیان و مبلغان طرح هجرت شرکت کننده در همایش طلایه داران تبلیغ که در محل سالن جلسات این اداره برگزار شد، حضور فعال طلاب و روحانیان را در امر تبلیغ دین خدا و ارزشها و باورهای اسلامی بهویژه در ماه محرم را ستودنی خواند و گفت: این مجلس ها و منبرها بهترین فرصت برای امر به معروف و نهی از منکر عمومی و بیم دادن مردم از عواقب منکرات است.
وی از مبلغان و روحانیان خواست آیات قرآن و احادیث را شالوده و اساس سخنان خود در محافل عزای حسینی قرار دهند و افزود: توجه به اقامه نماز اول وقت و به جماعت برگزار شدن نماز نیز باید سرلوحه برنامه روحانیان قرار گیرد و البته نباید تنها به اقامه این واجب الهی اکتفا کنیم بلکه ترویج فرهنگ نماز بهعنوان بازدارنده انسان از فحشا و منکرات ضروری است.
حجت الاسلام صبوری با تأکید بر این که باید از منابر و مجالس محرم و صفر برای تبیین شعار «هیهات من الذله» بهعنوان یکی از پیامهای بزرگ عاشورای حسینی استفاده کرد، تصریح کرد: امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان در عمل ثابت کردن که شیعه تحت فشارقرار میگیرد، مبارزه و مقاومت میکند اما هیچگاه خوار نمیشود و ذلت نمیپذیرد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دامغان، از طلاب و روحانیان خواست مسائل روز اجتماعی را در سخنان خود بهویژه در روستاها مد نظر قرار دهند و گفت: مسأله مصرف مواد مخدر بهعنوان دلیل و عامل بسیاری از مفاسد اجتماعی از جمله سرقت و طلاق باید در این ایام نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاتره به این که 255 مسجد در شهرستان دامغان وجود دارد که 55 عدد از آن ها شهری و الباقی مساجد روستایی هستند، تصریح کرد: وجود 13 کانون فرهنگی، 19 خانه عالم، پنج خانه قرآنی و فعالیت 280 هیئت مذهبی و 350 ذاکر و مداح اهل بیت که همگی زیر نظر اداره تبلیغات اسلامی فعالیت میکنند حاکی از پتانسیل دینی و فرهنگی شهرستان تاریخی و عالم پرور دامغان است.
مجالس محرم بستر مناسب فرهنگی، تبلیغی و تربیتی است
علی اصغر مجد، فرماندار دامغان نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت فعالیتهای تبلیغی طلاب و روحانیان در مناطق شهری و روستایی با هدف نشر معارف اسلامی، گفت: مجالس سوگواری ماههای محرم وصفر و حضور شما در بین مردم بستر فرهنگی، تبلیغی، تربیتی و آموزشی بسیار مناسبی جهت گسترش فرهنگ عاشورایی و در نتیجه اعتلای فرهنگ عمومی جامعه است.
نایب رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دامغان از روحانیان و مبلغان خواست، بیان مباحث شناخت شخصیت و سیره امام حسین(ع) را در برنامه تبلیغی ایام محرم خود قرار دهندو تصریح کرد: بیتردید در سایه فرهنگ عاشورایی ایمان و باورهای دینی و ارزشهای انقلابی تقویت و کفر و ظلم و نفاق تضعیف میشود و در مسیر تحقق این مهم نقش روحانیان بسیار اثر بخش است.
وی با اشاره به این که شهرستان دامغان 100هزار نفر جمعیت دارد که از این تعداد 30 درصد را روستاییان تشکیل میدهند، که در 120 روستای دارای سکنه این شهرستان از مجموع 531 روستای دامغان زندگی میکنند، خاطرنشان کرد: روستاییان این شهرستان در عشق به اهل بیت(ع) و ولایتمداری همیشه زبانزد بوده و هستند.
فرماندار دامغان اضافه کرد: روستاها بدون شک در ابعاد اقتصادی و فرهنگی شرایط متفاوتی با یکدیگر دارند و حضور روحانیان در این مناطق و ارتباط تنگاتنگ با مردم، برای انتقال نظرات و نیازهای مردم به مسؤولان و رفع برخی اختلاف نظرها که مانع توسعه روستا میشود، ظرفیت خوبی است.
مجد، تبیین فرهنگ استفاده صحیح از آب و منابع آبی را توسط روحانیان و مبلغان با استفاده از فرصت مجالس معنوی خواستار شد و افزود: میزان اعتبارات شهرستان دامغان نسبت به سال گذشته تغییرات خوبی داشته و در مجموع اعتبارات اختصاص یافته به نماینده مردم در مجلس و بودجه استانی به رقم 220 میلیارد ریال رسیده که سعی شده بر اساس اولویتها اختصاص یابد که در این بین به رفع مشکلات آب روستایی توجه ویژهای شده است.
گفتنی است، سخنرانی امام جمعه و نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی و پرسش و پاسخ و تبادل نظر طلاب و روحانیان با فرماندار و نماینده این شهرستان با محور شناخت کاستیها و مشکلات منطقه و نیازمندیهای دستگاههای فرهنگی و قشر روحانی از دیگر بخشهای همایش طلایه داران تبلیغ شهرستان دامغان بود./977/پ202/ب5