۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۱
کد خبر: ۲۳۸۵۶۰
مدیر حوزه‌های‌ علمیه خواهران:

از دولتی که به دنبال پیاده کردن ارزش‌ها باشد حمایت می‌کنیم

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه‌‌های علمیه خواهران، حوزه‌های علمیه را سپاه علمی فرهنگی نظام دانست و گفت: حمایت از همه دولت‌ها را در حوزه‌های علمیه وظیفه خود دانسته و احیای ارزش‌ها در هر دولتی را حمایت کرده و پشتبان می‌کنیم.
حجت الاسلام محمود رضا جمشيدي، مدير حوزه هاي علميه خواهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود رضا جمشیدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور پیش از ظهر امروز در همایش مشاورین امور روحانیت استانداران سراسر کشور که ساختمان سابق استانداری قم برگزار شد، وظیفه مشاوران روحانی را ایجاد تعامل میان حوزه‌های علمیه و دولت دانست و گفت: نخستین تعامل باید تعامل نظریه پردازی باشد که مقداری مغفول مانده است.

 

وی افزود: در گذشته وزرا مشاوران روحانی را انتخاب می کردند که رابطه تعاملی با مراجع و حوزه برقرار کنند، در صورتی که این تنها ماموریت مشاوران امور روحانیت نیست؛ برای نمونه مسکن مهر کاری است که بدون پیوست فرهنگی اجرا شد و نتیجه و پیامدهای آن نیز زیاد است که هنوز شروع نشده است؛ البته مسکن مهر جزو موفق‌ترین طرح‌ها است، ولی متأسفانه تعامل کافی صورت نگرفته است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی با اشاره به این‌که دومین ساحت تعامل حوزه‌های علمیه با دولت عرصه مدیریت است، بیان داشت: نظام و حوزه‌های علمیه دارای هدفی مشترک هستند، کار حوزه‌های علمیه کار انبیا و پیامبران است.

 

وی افزود: سومین عرصه تعامل عرصه کارشناسی است، در عرصه تعامل در بخش‌هایی نیاز به کارشناسان دلسوز برای پیوسته‌های فرهنگی برای همه مدیران هستیم؛ چهارمین عرصه تعامل نیز عرصه مشاوره است.

 

مدیر حوزه‌‌های علمیه خواهران با بیان این‌که به مشاوره روحانی از سطوح پایین تا عالی نیاز داریم، خاطرنشان کرد: پنجمین عرصه تعامل موضوع تبلیغ است، متأسفانه هنوز نتوانستیم تعامل مشخصی در عرصه تبلیغ با رسانه ملی داشته باشیم، البته از حوزویان استفاده می‌شود ولی سازمان یافته و کارشناسی شده نیست که این خود سبب می‌شود به نتیجه مطلوب نرسیم.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی در ادامه با بیان این‌که امروز 467 واحد آموزشی خواهران در سراسر کشور داریم، اظهار داشت: 28 استان را مستقیما سرپرستی می‌کنیم، 65 هزار خواهر طلبه در حال تحصیل و قریب به 90 هزار فارغ التحصیل داریم و این ظرفیت عظیمی است.

 

وی افزود: در حال حاضر 4 هزار خواهر طلبه در فضای مجازی ما اثر گذار هستند و حتی استعداد رسیدن به 60 هزار نفر نیز وجود دارد؛ 90 درصد خواهران طلبه دارای مدرک دیپلم هستند و حدود یک میلیون تومان برای تدریس و دیگر کارهای یک طلبه در زمان تحصیل هزینه می‌کنیم.

 

مدیر حوزه‌‌های علمیه خواهران سراسر کشور پژوهش خواهران طلبه را بیشتر از پژوهش برادران طلبه نسبت به میانگین جمعیتی دانست و خاطرنشان کرد: در حوزه‌های علمیه خواهران یک بستر بسیار مناسبی ایجاد شده است؛ سال گذشته 600 هزار فرصت تبلیغی را خواهران طلبه ایجاد کردند.

 

وی ادامه داد: ظرفیت و پدیده حوزه علمیه خواهران را باید شناخت و از آنها در عرصه‌های مختلف همانند تعلیم و تعلم بهره گرفت، اکنون 6 هزار مربی قرآنی سازماندهی شده در کشور داریم، حضور خواهران در عرصه آموزش بسیار جدی است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی بیان داشت: راه ورود به آموزش به پرورش و تعامل ویژه حوزه‌های علمیه با آموزش و پرورش باید صورت گیرد؛ اکنون بیش از 300 پروژه در حال احداث داریم که بیش از 170 پروژه بهره برداری شده‌اند.

 

وی تصریح کرد: سهم کمک مستقیم دولت 140 میلیارد تومان است که ارزش کل پروژه‌ها 1600 میلیارد تومان است؛ انصافا دولت‌ها حوزه‌های علمیه را از خود دانسته و در این زمینه کمک می‌کنند، البته در این زمینه کمک‌ها متفاوت بوده است.

 

مدیر حوزه‌‌های علمیه خواهران، حوزه‌های علمیه را سپاه علمی فرهنگی نظام اسلامی عنوان کرد و بیان داشت: تلاش ما این است که از این سپاه براساس جناح بندی استفاده نشود، تمام دولت ها را متعلق به نظام می دانیم، حمایت از همه دولت‌ها را در حوزه‌های علمیه وظیفه خود می‌دانیم، چرا که تقویت دولت و تقویت اهداف بلند نظام یک هدف است.

 

وی افزود: احیای ارزش‌ها در هر دولتی را حمایت کرده و پشتبان می‌کنیم، حوزه‌های علمیه بازوان استانداران در احیای ارزش‌های دینی، اسلامی و معنوی در سطح فرهنگی استان ها هستند؛ باید تعامل میان شوراهای اثر گذار در استان ها با حوزه‌های علمیه را ایجاد کرد و از ظرفیت حوزه‌های علمیه خواهران در عرصه‌های مختلف بهره گرفت./993/پ202/ج

ارسال نظرات