امروز دفاع از اسلام و ارزشها سختتر از دوران جنگ تحمیلی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، حجتالاسلام مهدی ماندگاری شب گذشته در اجلاسیه بزرگداشت 200 شهید سرافراز شهرستان سرخه که با حضور استاندار، امام جمعه، فرماندار، نماینده مردم سرخه، سمنان، مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان، روحانیان، مسؤولان دستگاههای اجرایی خانواده معظم شهدا و عموم مردم ولایت مدار سرخه در گلزار شهدای این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه شهدا میزبان این مجلس نورانی هستند، اظهار داشت: استقبال و حضور مثال زدنی شما مردم شهیدپرور این خطه در مهمانی شهدا حاوی مضامین و پیامهای پرمغز و پرمعنایی است.
وی خطاب به حاضران در مهمانی شهدا تصریح کرد: حضور شما در این محفل همانند حضور در مجالس عاشورا و تاسوعای حسینی و مصداق بارز «یا لَیتَنی کُنتُ مَعکم فَأَفوزَ فَوزاً عَظیماً» است و بیان این مطلب است که ای کاش ما هم با شهدا بودیم؛ همچنان که جانبازان و خانوادههای معظم شهدا در مجلس امشب این را اثبات کردهاند.
مسؤول مؤسسه روایت سیره شهدا خاطرنشان کرد: پیام همه یادوارههای شهدا، راهیان نور و زائران شهدا و همه عزاداران حسینی این است که اگر ما در مدینه و کوفه بودیم اجازه نمیدادیم، کوردلان و سیهدلان آن زمان سیلی به صورت زهرای مرضیه(س) بزنند و دستان علی را ببندند و دستان آنها را میشکستیم و این حضور بیانگر این است که ما اگردر عصر شما میزیستیم، به تکلیفمان عمل میکردیم و هرگز مصداق شعار عصر حاضر که همان «ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند» نمیشدیم.
حجت الاسلام ماندگاری با بیان اینکه اهل کوفه، مدینه، شام، عراق در آن زمان تکلیفشان را انجام ندادند، گفت: ای کاش ما بودیم و نمیگذاشتیم علی غم غربت خود را در چاه فریاد کند و فاطمه(س) دستان امام حسن (ع) و امام حسین(ع) را بگیرد و کنار قبر حمزه سیدالشهدا(ع) در غربت ناله و زاری کند و به راستی اگر ما در آن زمان بودیم، اجازه نمیدادیم به جریان حق و ولایت ظلم شود.
وی با اشاره به اینکه شهدا زندهاند و خداوند دو بار در قرآن به این امر اشاره دارد، تصریح کرد: شهدا زندهاند چرا که خاصیت حیات این است که فرد حی و حاضر دارای خاصیت باشد و اینکه شهدا گره مشکلات را باز میکنند، گواه و ناظر بر حیات آنان است.
مسؤول مؤسسه روایت سیره شهدا با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودهاند: «شهدا امامزادگان امروز شما هستند»، گفت: بیش از 230 هزار امامزاده شهدا در کشور داریم، که پاسداشت و بزرگداشت این گنجینههای الهی وظیفه همه آحاد ملت است.
حجتالاسلام ماندگاری در ادامه با بیان اینکه اگر شهدا در عصر ما میزیستند، چگونه رفتار میکردند، گفت: امروز دفاع از اسلام، ارزشها و ولایت به مراتب سختتر اما ارزشمندتر از عصری است که شهدا در آن میزیستند؛ چرا که جنگ دیروز مستقیم بود و اما جنگ امروز غیرمستقیم است و باید گفت هر چه جنگ گستردهتر، ارزش شهادت در آن جنگ بیشتر است.
وی با اشاره به گستردگی جنگ امروز افزود: دیروز جنگ منحصر در خطوط مرزی کشور بود؛ اما امروز جنگ با دشمن سرسفرههای هر ایرانی، در کوچه، بازار، لباس، گوشی موبایل، مهمانی، عروسی، اداره و هرجا که بتوانید تصور کنید است، دشمن همه خاکریزهای اعتقادی و اجتماعی ما را مورد هجوم قرار داده سفره جنگ را در جای جای کشورمان پهن کرده است، امروز نبرد با دشمنان در همه حوزههای زندگی جریان دارد.
مسؤول مؤسسه روایت سیره شهدا با تأکید بر اینکه جنگ امروز افزون بر سختی، البته ارزشمندتر نیز هست، خاطرنشان کرد: اگر جنگ اعتقادی و فرهنگی ارزشش بیشتر نبود، پیامبر اکرم(ص) آن جنگ را به جهاد اصغر و این جنگ را به جهاد اکبر تعبیر نمیکردند.
حجتالاسلام ماندگاری با بیان اینکه شهدا آرزوی برگشت به دنیا را دارند و آرزویشان این است که یک بار دیگر لذت جان دادن در راه خدا را بچشند، تأکید کرد: جان دادن در جنگ امروز با جنگ دیروز تفاوتهایی دارد؛ چرا که دیروز خون میدادند و امروز باید خون دل خورد.
وی اضافه کرد: عاشورا دو نوع شهید دارد، نوع اول آنان که در کارزار نبرد حسینیان و یزیدیان به شهادت رسیدند و دسته دوم همچون امام سجاد(ع)، حضرت زینب(س)، ام لیلا، رباب و امام باقر(ع) که شهدای عاشورا محسوب میشوند، چرا که عاشورا را دیدند و سالها ایستادند و به نبرد غیرمستقیم با یزیدیان پرداختند.
مسؤول مؤسسه روایت سیره شهدا با بیان اینکه شهدا دیروز انجام تکلیف کردند و امروز نوبت ماست که به تکلیفمان عمل کنیم، اظهار داشت: تکلیف بر سه پایه استوار است که دین آن را بیان کرده، ابتدا این است که تکلیف هر کس به اقتضای شرایطش با دیگری متفاوت است، تکلیف فردی که پولدار است با فقیر، مسؤولان که دارای قدرت بیشتری هستند با عوام مردم، علما که دارای علم بیشتری هستند و بانوان با آقایان تکلیفشان با یکدیگر متفاوت است؛ چرا که شرایطشان این فرق و تفاوت را در این افراد ایجاد میکند و شباهت این است که همه موظف به انجام تکلیف هستیم./977/پ202/ب4