۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۷
کد خبر: ۲۵۰۴۱۳
آیت‌الله مهدوی:

افزایش معرفت به خدا و شناخت حکمت‌های الهی فرهنگ جامعه را رشد می‌دهد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت اصفهان گفت: فرهنگ بالا و والا شناخت خداوند است، اعتقاد به حکمت خداوند فرهنگ بالای جامعه است که متأسفانه جامعه در این زمینه رشد نکرده، پس نگوییم که فرهنگ جامعه بالا رفته است.
حجت الاسلام والمسلمين سيدابوالحسن مهدوي نماينده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت‎الله سیدابوالحسن مهدوی، امام جمعه موقت اصفهان چهارشنبه شب در مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا(س) در مسجد امام حسین(ع) با اشاره به برخی راهکارهای مبارزه با آرزوهای طولانی گفت: کفاف و قناعت و هچنین رضایت از خداوند سبب کاهش یافتن آرزوهای طولانی می‌شود.

 

وی با اشاره به این که رضایت خداوند بنا به اصل حکیم دانستن او حاصل می‌شود، افزود: مصیبت‌هایی که به انسان می‌رسد یا به خاطر کوتاهی‌ها و گناهان خودمان است یا خداوند بر اساس حکمتش اراده کرده است که این مصیبت به انسان برسد.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: اگر انسان حکمت الهی را باور کند، درجه رضایت از خدای او نیز افزایش می‌یابد، فرزندی که از پدر خویش تقاضای موتور می‌‌کند و پدر بر اساس حکمت به او نمی‌دهد اگر این حکیم بودن پدر را دریابد، ابدا ناراحت نمی‌شود.

 

وی ابراز کرد: اگر کسی اعتقاد به حکمت الهی داشته باشد در مصیبت‌هایی همچون از دست رفتن مال و اموال، از دنیا رفتن نزدیکان و مانند آن نه تنها گلایه و شکایت نمی‌کند بلکه قلبا راضی است و این جمله را که «اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی»، با خود می‌گوید.

 

آیت‌الله مهدوی لطف خداوند را به دو لطف جلی و خفی تقسیم‌بندی کرد و گفت: لطف جلی در دادن نعمت‌ها از سوی خداوند است، اما لطف خفی گاه در گرفته شدن نعمت‌ها صدق می‌کند، به دنیا آمدن فرزند لطف جلی است اما از دنیا رفتن فرزند لطف خفی الهی است.

 

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) شهادت آقامصطفی را لطف خفی الهی دانستند، فرهنگ بالا و والا شناخت خداوند است، اعتقاد به حکمت خداوند فرهنگ بالای جامعه است که متأسفانه جامعه در این زمینه رشد نکرده، پس نگوییم که فرهنگ جامعه بالا رفته است.

 

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به داستان ایوب(ع) ابراز کرد: حضرت ایوب دچار بلاها و مصیبت‌های بسیاری شد اما دست از دعا برنداشت و در آن حال به خداوند گفت «رب أنی مسنی الضر و أنت أرحم الراحمین»، یعنی خدایا به من سختی رسیده و تو ارحم الراحمین هستی.

 

وی بیان کرد: حضرت ایوب(ع) به خداوند نگفتند که این سختی‌ها را از من بردار، بلکه گفتند خدایا تو مهربان‌تر از هرکس حتی مادر به من هستی و تو خودت می‌دانی که من در سختی هستم و من به قضای تو راضی هستم که امام حسین(ع) این حالت رضایت را در قتلگاه داشتند./914/پ202/ب4

ارسال نظرات