۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۰
کد خبر: ۲۵۱۶۳۹
امام جمعه کوهرنگ:

تربیت دینی باید به گفتمان عمومی جامعه تبدیل شود

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه کوهرنگ با تأکید بر این که باید تربیت دینی تبدیل به گفتمان عمومی و یک فرهنگ شود، گفت: گفتمان حلقه های شجره صالحین نهادینه کردن تربیت دینی و اخلاقی در جامعه است که برای تبیین این گفتمان، نخستین مرحله تشریح موضوع است.
حجت الاسلام طباطبايي، امام جمعه کوهرنگ

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدشهاب الدین طباطبایی، امام جمعه کوهرنگ، روز گذشته، در نشست سرمربیان حلقه های صالحین این استان، با اشاره به این که تربیت انسان مؤمن، بصیر، مجاهد،فعال و انقلابی از اهداف اصلی و اساسی شجره طیبه صالحین است، تصریح کرد: شجره صالحین در حقیقت بمنزله هموار کردن مسیر ظهور امام عصر(عج)، کادر سازی دوباره برایانقلاب و نیز جریان سازی فرهنگی در کشور با هدف غالب شدن رویکرد فرهنگی در تشکل های فرهنگی و دینی است.

 

وی با تأکید بر این که شجره طیبه صالحین، در صدد راه اندازی حلقه های تربیتی، با هدف ایجاد یا تغییر رفتار در مخاطبان، مبتنی بر مکتب تربیتی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است، خاطرنشان کرد: روش تربیتی و معرفت افزایی در جریان صالحین، به مشی عملی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و سیره اولیاء خدا و بزرگان دین بر می گردد که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

 

امام جمعه کوهرنگ با تأکید بر این که باید تربیت دینی تبدیل به گفتمان عمومی و یک فرهنگ شود، اظهار داشت: گفتمان حلقه های شجره صالحین نهادینه کردن تربیت دینی و اخلاقی در جامعه است که برای تبیین این گفتمان، نخستین مرحله تشریح موضوع است.

 

این مقام مسؤول، هدف نهایی حلقه های شجره طبیه صالحین را قرب الی الله دانست و گفت: برای رسیدن به قرب الهی باید از مرز انسان سازی بگذریم و قبل از انسان سازی جامعه سازی را باید پیاده کنیم.

 

حجت الاسلام طباطبایی با بیان این که نقش مربی در این راستا بسیار تعیین کننده است، افزود: نقش و جایگاه مربیان درحلقه های تربیتی صالحین کادر سازی برای تحقق جامعه اسلامی است.

 

رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان کوهرنگ با اشاره به این که مربیان دارای نقش بسیار مهمی در گروه‌های صالحین هستند، تصریح کرد: مربی سرگروه را باید به گونه ای تربیت کند که اسلام را مجسم و در رفتار و عمل سرگروه متجلی باشد و مربیان از کنش و واکنش های سرگروه الگو بگیرند و این از نیازهای امروز حلقه های معرفتی است.

 

وی آشنا کردن سرگروه با وظایف خودش، مراقبت و تلاش، باقی ماندن و استقرار سرگروه در ریل تربیتی صالحین را از وظایف مربیان برشمرد و با بیان این که حلقه های صالحین تربیت محور است نه آموزش محور گفت: در آموزش معلم سطح مطلب را پایین می آورد تا شاگرد مطلب را درک کند اما  در تربیت قضیه عکس است بگونه ای که مربی تلاش نمی کند سطح مطلب را پایین بیاورد بلکه سطح شاگرد را بالا می برد.

 

حجت الاسلام طباطبایی با اشاره به این که امروز خاک ریزهای جنگ نرم حلقه های صالحین بسیج هستند، خاطرنشان کرد: امروز ما پشت این حلقه های صالحین با دشمن می جنگیم؛ چرا که جنگ نرم ما با دشمن، جنگ عقاید، جنگ ایمان ها و باورها است.

 

امام جمعه کوهرنگ در ادامه با ارائه گزارشی از روند حلقه های طرح صالحین بسیج شهرستان کوهرنگ، سرکشی از این حلقه ها را کار مستمر مربیان و سرمربیان این حلقه ها بیان کرد و گفت: یکی از مبناهای اصلی ما در حلقه های تربیتی صالحین، برگزاری نشست های پرسش و پاسخ و رفع شبهات دینی است.

 

این مقام مسؤول با اشاره به این که باید خروجی حلقه های صالحین خود را در نماز جمعه نشان دهد، بر ارتباط مستمر اعضای حلقه های شجره صالحین با روحانیت و جایگاه نماز جمعه تأکید کرد./9457/پ202/ب2

ارسال نظرات