توصیه های رسول اکرم اساس شهرسازی اسلامی در اهواز است
وی افزود: اسلام به عنوان کامل ترین و خاتم ادیان دیگر تنها دینی است که حق حکومت بر جهان را دارد و توصیه های رسول اکرم(ص) در این زمینه اساس فعالیت های عمران و سازه های شهری است.
شهردار اهواز ابرازداشت: مدینه النبی شهری بود که از سوی پیامبر(ص) ساخته شد و در آن همه اقوام با هر مذهبی در کنار یک دیگر زندگی می کردند و این الگویی برای مسؤولان عمران شهرها است.
موسوی فعالیت های فرهنگی را روح یک شهر توصیف و عنوان کرد: شهر هر چقدر هم زیبا و به روز باشد در صورتی که فعالیت های فرهنگی در آن وجود نداشته باشد یا مردم در آن احساس آرامش نکند آن شهر شهر مرده ای خواهد بود.
قدرت های جهانی به دنبال شکست تجربه مردم سالاری دینی هستند
شهردار اهواز اظهارداشت: سازمان ها و نهادهای که ادعای حقوق بشر دارند چرا به توصیه های پیامبر گرامی(ص) درباره اخوت و برادری، همزیستی و محبت و از خودگذشتگی و همکاری توجه نمی کنند.
وی افزود: قدرت های غربی به دنبال شکست تجربه مردم سالاری دینی در ایران هستند؛ زیرا این تجربه ثابت کرده که اسلام روش های موفقی برای اداره جهان دارد.
موسوی با اشاره به این که بیش از 4 هزار شبکه ماهواره ای جهانی وجود دارد، بیان داشت: این شبکه ها در حال تبلیغ فعالیت های ضد اسلامی هستند تا چهره اسلام را تاریک نشان دهند.
وی گفت: اسلام نوری است که سبب از بین رفتن تاریکی ها می شود؛ از این رو غربی از آن هراس دارند.
شهردار اهواز مهم ترین راهبرد غرب را ایجاد تفرقه و فتنه میان مسلمانان توصیف و عنوان کرد: ایجاد اختلاف میان ملل، اقوام، خرده فرهنگ ها و گویش های گوناگون از جمله نقشه های بیگانگان است.
وی گفت: شهرداری ها وظیفه دارند تا تبادل فرهنگی میان اقوام ساکن در سکونتگاه های شهری را روان تر کنند و این عامل روح شهرها را زنده می کند.
اعطای لقب دروازه تشیع به خوزستان از سوی رهبر بزرگ ترین افتخار مردم استان است
موسوی در ادامه اظهارداشت: خوزستان دروازه ورود تشیع به ایران بوده و این لقب که از سوی رهبر معظم انقلاب به استان داده شده بر افتخارات مردم آن می افزاید.
وی در پایان گفت: باید از فعالیت های فرهنگی خرده فرهنگ ها پشتیبانی کرد و به آن ها اجازه داد در چارچوب عرف ملی فعالیت های خود را ادامه دهند./9452/پ202/ب2