آزمون پیش دوره تربیت مربی حفظ قرآن کریم برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محسن ضیائی رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان صبح امروز در حاشیه برگزاری این آزمون در گفتوگو با خبرنگاران گفت: در راستای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم در کشور و تربیت تخصصی تر قرآن کریم آزمون پیش دوره تربیت مربی حفظ قرآن کریم در شهرستان کاشان برگزار می شود.
وی افزود: از آنجایی که یکی از راه های برقراری انس دائمی با قرآن کریم و بهره مندی از آن حفظ آیات نورانی است، با این اقدام حافظ برای حفظ آیات و تسلط بر آن خود را مقید به مرور دائمی آیات کرده و انس با قرآن سبب تسلط او بر مفاهیم روشنگر و هدایت گر قرآن می شود.
حجت الاسلام ضیائی با اشاره به لزوم تربیت مربیان قرآنی گفت: مربیان قرآنی در اصل پرچم دار تحقق تربیت 10 میلیون حافظ قرآن هستند که نیاز است در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب برای 10 میلیون حافظ قرآن اداره اوقاف و امور خیریه را برای رسیدن به سهمیه مصوب سازمان اوقاف کمک کنند.
وی افزود: برابر سهمیه مصوب سازمان اوقاف و امورخیریه در آزمون پیش دوره تربیت مربی حفظ قرآن کریم شهرستان کاشان برای اجرای دوره های آموزشی تخصصی ویژه تربیت مربی قرآن کریم 17نفر از مربیان شهرستان کاشان معرفی و در این آزمون شرکت کرده اند.
وی با اشاره به این که دوره تربیت مربی در سال جاری به صورت تخصصی در استان قم با حضور اساتید برجسته قرآنی از جمله استاد پرهیزکار برگزار می شود گفت: 17 نفر از مربیان برتر شهرستان کاشان برای حضور در این دوره که آزمون پیش دوره آنها امروز به صورت کتبی و شفاهی در اداره اوقاف و امور خیریه کاشان برگزار می شود برای حضور در دوره تخصصی در استان قم معرفی شوند.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان یاد آورشد: شرکت کنندگان در دوره تخصصی استان قم موفق به دریافت گواهینامه معتبر مربیگری حفظ قرآن کریم می شوند.
حجت الاسلام ضیائی در ادامه گفت: در کلاس های طرح ملی حفظ قرآن کریم شهرستان کاشان در سال جاری بیش از یکصد و سی مربی که خود حافظ کل قرآن کریم هستند بیش از دو هزار حافظ قرآن کریم را تربیت میکنند./1307/ت302/ی