حضرت علی الگوی تمام مردم/ ولایت امیرمؤمنان الهی است

حجت الاسلام مجتبی قائد امینی، مشاور استاندار قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با تسلیت به مناسبت ضربت خوردن و شهادت علی(ع) گفت: امیرمؤمنان در آخرین لحظات عمر خود چند وصیت کلیدی به تمام مؤمنان میکنند که یکی از آنها رعایت حال ایتام است و این که به یتیمان محبت کنیم که آن سنت پیامبر خداست و یتیم نوازی را از عبادات شمردهاند و آیات متعددی درباره یتیمان داریم و این که مال یتیم را نخورید و از آنها دلجویی کنیم.
وی در ادامه افزود: در روایت داریم اگر یتیمی مورد ظلم قرار گیرد عرش خداوند به لرزه در میآید و زمانی که علی(ع) در بستر شهادت بودند و پزشک خوردن شیر را تجویز کرده بودند و تمام یتیمان کوفه ظرف شیری برای علی(ع) آورده بودند.
این کارشناس حوزوی بیان داشت: روزی علی(ع) از کوچه عبور میکردند خانمی به ایشان اهانت کردند و گفت همسرم در جنگ برای علی به شهادت رسید و علی از حال ما بی خبر است، علی(ع) با مقام و فضیلتی که داشتند در کمال تواضع به منزل خانم رفتند از یتیمان او دلجویی کردند و برای آنها نان پختند علی(ع) در برابر گردنکشان کفر ایستاد و هیچوقت کوتاه نیامد اما در برابر یتیمان سرخم میکند و از انها دلجویی میکند.
مشاور استاندار قزوین ابراز کرد: ولایت معصوم علی(ع) الهی است و در خطبه شعبانیه بیان می کند بالاترین اعمال در این ماهها چه چیزی است، پیامبر فرمود دوری از گناه است، پیامبر گریان شد و گفت علی جان در این ماه صورت شما از خون خضاب می شود و شما را به شهادت می رسانند.
وی در ادامه افزود: یکی از وظایف علما تبیین اعمال دینی است و یکی از مهمترین فضایل ماههای رمضان، شب های قدر است.
درک قرآن درک شبهای قدر است
حجت الاسلام قائد امینی با بیان اینکه عظمت شبهای قدر، نزول قرآن است اظهار داشت: علما وظیفه دارند مردم را بیشتر با قرآن آشنا کنند و البته خودشان به آن عمل کنند و تنها به سرگرفتن قران تکیه نکنند، صحبت های علماء در پیرامون قرآن باشد و به تبیین و به تفسیر آن بپردازند تا مردم قرآن را الگو و نماد و سرلوحه زندگی خودشان قرار دهند.
این کارشناس فرهنگی با بیان اینکه حضرت علی(ع) برای تمام مردم الگو هستند خاطرنشان کرد: در بحث حکومتی و توجه به فقراء و رعایت عدالت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مدیران و مسوولان ما باید از علی(ع) یاد بگیرند و عمل کنند باید با اخلاص و درک، شبهای قدر را احساس کنیم، غسل کنیم و روح و بدنمان را از آلودگی پاک کنیم و توبه کنیم./838/ت302/ح