عدالت از شئون ولایت است/ درک عظمت شبهای قدر در گرو نزدیکی به قرآن و اهلبیت است

حجت الاسلام سید موسی ابراهیمی، مدیر حوزههای علمیه برادران قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به اینکه امیرمؤمنان علی(ع) درباره کمک به فقرا بسیار سفارش کردهاند، گفت: حضرت علی(ع) فرمودند شما را به خدا شما را به خدا مبادا به فقرا یک وعده غذا بدهید و یک وعده غذا ندهید و مبادا حقوق ایتام ضایع شود امام علی(ع) کمک به ایتام را بسیار سفارش کرده اند.
وی در ادامه افزود: امیرمؤمنان(ع) با یتیمان با مهربانی و عطوفت رفتار میکردند و پس از وفات امیر مومنان(ع) فقرا و یتیمان مدینه بسیار تنها شدند، امام توجه لفظی و عملی در کمک به نیازمندان داشتند.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین با اشاره به اینکه امیرمؤمنان(ع) عاشق عدالت بود، ابراز داشت: عدالت از شئون ولایت است و ولایت ایشان از طرف خدای تبارک و تعالی مشخص شده است.
حجت الاسلام ابراهیمی اظهار کرد: این ولایت و خلافت آن قدر مهم بود که فرشتگان به ایشان ابلاغ کردند، روحانیان و علما باید عملا خودشان در مراسم شبهای قدر شرکت کنند.
وی در ادامه افزود: برنامهای صحیح و خواندن دعاهای زیادی در شبهای قدر سفارش شده و قرآن سر گرفتن را به بهترین شکل انجام دهند و در برگزاری این مراسم از جوانان کمک بگیرند و در کارها با یکدیگر هماهنگ باشند و مراسم خستهکننده نباشد.
مسؤولان دستوراتی که امیرمؤمنان(ع) به مالک اشتر را دادهاند، بفهمند
حجت الاسلام سید ابراهیمی بیان داشت: مسؤولان باید بتوانند این مراسم را هر چه باشکوه برگزار کنند، بهترین راه شناخت امیرمومنان(ع) عهدنامه مالک اشتر است که مسؤولان و مدیران ما باید آن را مطالعه کنند، دستوراتی که امیرمومنان(ع) به مالک اشتر دادهاند را بفهمند و تا جایی که میتوانند عملی کنند تا جامعه ما جامعه علوی باشد.
وی در ادامه افزود: امیرمؤمنان(ع) را باید با نهج البلاغه و احادیثی که از ایشان به یادگار مانده است بشناسیم، امیرمؤمنان(ع) به مدیران و مسؤولان و حاکمان جامعه سفارشات بسیاری درباره کشورداری دادهاند و اگر مسؤولان به گفتههای امیرمؤمنان(ع) عمل کنند ما مملکتی حیدری خواهیم داشت.
استاد حوزه علمیه قزوین تأکید کرد: شبهای قدر از هزار ماه بهتر است و ما باید به خواندن قرآن، دعا و راز و نیاز با خدا بپردازیم، ما هرچه قدر به قرآن نزدیک شویم و آیات و روایات را بررسی کنیم، میتوانیم عظمت شبهای قدر را درک کنیم و به آن ایمان و اعتقاد قلبی پیدا کنیم./838/ت302/ح