۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۵
کد خبر: ۲۸۱۷۰۸
دبیر ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش:

حوزه های علمیه و آموزش و پرورش متولیان اصلی تجهیز معنوی جوانان هستند

خبرگزاری رسا ـ دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش گفت: دو نهاد حوزه های علمیه و آموزش و پرورش متولیان اصلی تربیت دینی جامعه و تجهیز معنوی نسل های جوان در برابر توطئه های دشمنان هستند.
حجت الاسلام ملکي- نشست ستاد حوزه علميه و آموزش و پرورش خراسان شمالي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، حجت الاسلام ملکی، دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش، امروز در جمع مدیران و مسؤولان حوزه های علمیه و آموزش و پرورش خراسان شمالی، بر افزایش تعامل و همکاری بین این دو نهاد تأکید کرد و افزود: در این راستا می بایست کمیته استانی همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش بیش از پیش تقویت شود.

 

وی با اشاره به اجرای سند تحول بنیادین به منظور تحول در آموزش و پرورش، افزود: این سند با هدف تحول اساسی در آموزش و پرورش به عنوان مهم ترین نهاد متولی فرهنگ و به منظور تغییر فرهنگ عمومی جامعه تدوین شده و لازم است همه دستگاه ها نقش خود را در اجرای این سند اجرا کنند.

 

حجت الاسلام ملکی با بیان این که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رویکردی تربیتی داشته و به همین دلیل نیز اجرای آن نیازمند همکاری تنگاتنگ حوزه های علمیه با آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد: به منظور تحقق این سند باید حضور روحانیت و حوزه های علمیه در بدنه نهاد آموزش و پرورش هدفمند، اثرگذار و جهت دار باشد.

 

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نقش ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در این زمینه، افزود: این ستاد با توجه وظایف و فعالیت های خود می بایست تلاش بیشتری در راستای کارآمدی در عرصه جهاد علمی و فرهنگی مبتنی بر اصول انقلابی و دینی داشته باشد.

 

وی با بیان این که جایگاه حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در نظام جمهوری اسلامی بسیار والا است، اضافه کرد: این دو نهاد نقش ویژه ای در پیروزی انقلاب و استمرار نظام اسلامی داشته اند و تقدیم پنج هزار شهید روحانی و پنج هزار شهید فرهنگی سند روشن این موضوع است.

 

حجت الاسلام ملکی با اشاره به این که پایبندی به اصول و مبانی اعتقادی مهم ترین دلیل مجاهدت شهدا در برابر باطل و به شهادت رسیدن آنها است، اظهار کرد: اکنون نیز وظیفه دو نهاد آموزش و پرورش و حوزه های علمیه این است که در وهله نخست، میراث فرهنگی و علمی برگرفته از قرآن و سیره و سخن ائمه اطهار(ع) را حفاظت و حراست کنند.

 

وی ادامه داد: رسالت این دو نهاد در وهله دوم انتقال این فرهنگ اسلامی و سند افتخار و فداکاری علما، روحانیان، دانشمندان و فرهیختگان به نسل های جدید اسلام و انقلاب است.

 

حجت الاسلام ملکی اضافه کرد: با توجه به هجمه فرهنگی دشمنان و قرار گرفتن نوجوانان و جوانان در برابر تبلیغات شبکه های غیردینی و ضداسلامی و در شرایطی که دشمن به داخل خانه های ما نفوذ کرده و فرزندان ما را در حیطه اخلاقی و اجتماعی هدف قرار داده است، مقابله با این هجوم همه جانبه نیازمند اقدام اصولی و هدفمند از سوی متولیان و فعالان بخش فرهنگ و مذهب جامعه است.

 

وی با اشاره به این که همچنین یکی دیگر از تهدیدهای نسل جوان امروز مواجهه با موج شبهات دینی و اعتقادی و خرافه های دشمن ساز است، خاطرنشان کرد: دشمنان تلاش زیادی می کنند تا با القای برخی شبهات نسل های جوان کشور را نسبت به ارزش های دینی و اخلاقی بی تفاوت کرده و ارتباط آنها را با آرمان های شهدا و امام راحل قطع کنند به همین دلیل نیز نقش نهادهایی نظیر حوزه علمیه و آموزش و پرورش برای مقابله با این اقدامات دشمن بسیار حیاتی است.

 

حجت الاسلام ملکی تصریح کرد: حوزه های علمیه و آموزش و پرورش مهم ترین متولیان امر تعلیم و تربیت دینی جامعه هستند از این رو باید به گونه ای فعالیت کنند که نسل جوان کشور را در برابر تهاجمات دشمنان به سلاح علم و تقوا تجهیز کنند تا جوانان این سرزمین در عرصه نبرد فرهنگی بر دشمنان اسلام و نظام دینی پیروز شوند./9314/پ202/ب4

ارسال نظرات