حفظ طلاب برای حوزههای علمیه نیازمند برنامه ریزی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی در اجلاس مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران که صبح امروز در مجتمع نرجس خاتون جمکران برگزار شد، به روایاتی از ائمه معصومین(ع) درباره علم آموزی و تقوا اشاره کرد و اظهار داشت: علم آموزی باید همراه با تقوا باشد زیرا کمترین ثمره آن، بالا رفتن معرفت و دانش است، همانطور که حضرت امام رضا(ع) در روایتی میفرمایند، کمبودهای عقلتان را با تقوا جبران کنید.
مدیر حوزه علمیه خواهران بیان کرد: طلاب و مدیران حوزههای علمیه همگی سرباز امام زمان(ع) هستند؛ برای مبارزه با استکبار باید به این نکته مهم توجه داشت که این جبهه تنها در ردههای بالا از قدرت و ثروت برخوردار است.
وی ادامه داد: اولین رسالت دائمی و همیشگی مدیران حوزوی، حفظ امانتی است که در اختیار ما قرار دارد؛ ما موظفیم خواهران طلبه را به بهترین شکل حفظ و تربیت کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی با بیان اینکه حفظ طلاب برای حوزههای علمیه نیازمند برنامه ریزی است، خاطرنشان کرد: حجتالاسلام رکنی میگفت با نظر به رفتارها تبلیغی طلاب اهلسنت، دریافتم که شیوههای جذابی در جذب نیرو اختیار کردهاند. همان سیاستها را اجرا و فرزندان مذهبی شیعیان را برای ورود به طلبگی گزینش کردم.
وی با بیان اینکه منابع مالی حوزه علمیه خواهران متمرکز بر بودجه دولت است، عنوان کرد: دولت در شش ماهه اولیه امسال، تنها حدود 50 درصد از بودجه حوزه علمیه خواهران را پرداخت کرده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران در بخشی از توصیههایی که به مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران داشت، تصریح کرد: مسأله ارتقای کیفی مقدمه بر ارتقای کمی است؛ هرچه پذیرش از طلاب بالاتر رود، دایره انتخاب بیشتر میشود.
وی تأکید کرد: تحقیقات، پژوهشها و آموزشهای حوزه علمیه خواهران در تعاملی دوسویه باید منجر به ارتقای مدارس علمیه خواهران و در نتیجه منجر به ارتقای خواهران طلبه شود.
حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی گفت: حوزه های علمیه از ظرفیت و جایگاه بالایی برخوردا است و باید برای این ارتقاء، فکر و ایدههایی داشت و در پی ثمردهی ظرفیتها بود./997/پ202/ی