۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
کد خبر: ۲۸۶۷۴۹
مدیر اوقاف ناحیه یک کرمانشاه:

حوزه‌های علمیه تأمین کننده نیازهای معنوی جامعه هستند

خبرگزاری رسا ـ مدیر اوقاف ناحیه یک کرمانشاه با اشاره به نقش مهم حوزه های علمیه در مقابله با تهاجمات فرهنگی گفت: حوزه های علمیه تأمین کننده نیازهای معنوی جامعه هستند.
حجت الاسلام يوسف احمدي

حجت الاسلام یوسف احمدی مدیر اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه با اشاره به نقش مهم حوزه های علمیه در صحنه های جهانی ابراز داشت: حوزه های علمیه همواره اثرگذاری ویژه ای در تحولات و رخدادهای جامعه دارند، این اثرگذاری به خوبی در زمان انقلاب و جنگ تحمیلی ملموس است، در حال حاضر نیز ایستادگی و تقابل با هجمه ها و جنگ نرم فرهنگی، نمونه ای دیگر از نقش فعال روحانیت در جامعه است.

 

وی خاطرنشان کرد: چنین فعالیت هایی مستلزم وجود علاقه ای وافر در جامعه روحانیت است زیرا بدون عشق و حضور قلب فعالیت های این چنینی امکان پذیر نیست و تا باور قلبی محکمی نباشد چنین ایستادگی مثال زدنی در تمام عرصه ها وجود نخواهد داشت، حوزه های علمیه تأمین کننده نیاز های معنوی و علمی جامعه هستند.

 

حجت الاسلام احمدی حضور قلب را از لوازم تکاپوی علمی طلاب دانست و تصریح کرد: با وجود انگیزه و عشق به درس و مباحثه در کنار معطوف ساختن توجه، طلاب در زمینه علم حوزوی موفق ظاهر می شوند.

 

مدیر اوقاف و امور  خیریه ناحیه یک کرمانشاه نشاط طلبگی را در کسب فضایل اخلاقی و تهذیب نفس طلاب دانست و یادآور شد: هرگاه طلاب برای ابهامات خود پاسخی مناسب یابند و مجهولات ذهنی آن ها برطرف شود شور و نشاط طلبگی در آن ها هویدا شده و با انگیزه بیشتری به کسب علوم دینی می پردازند.

 

وی ادامه داد: هرگاه گرهی از مشکلات فرهنگی جامعه به دست حوزویان و روحانیان باز شود این نشاط طلبگی دو چندان شده و انگیزه ای وافر برای طلاب به وجود می آورد، جامعه عاری از گره های فرهنگی و مبتنی بر اسلام ناب، غایت هر طلبه ای است.

 

حجت الاسلام احمدی با اشاره به وظایف طلاب نسبت مدیران و اساتید حوزوی، بیان داشت: رعایت سلسله مراتب در حوزه علمیه و حضور منظم و مستمر در برنامه های علمی و تهذیبی حوزه و معطوف ساختن تمام توجه خود به کسب معارف دینی از وظایف طلاب نسبت به مدیران حوزوی است.

 

مدیر اوقاف و امور خیریه ناحیه یک کرمانشاه در پایان با برشماری برخی وظایف مدیران و اساتید حوزوی در قبال طلاب، گفت: توجه به طلاب و تقویت انگیزه کسب علم در آن ها می تواند طلاب را در این زمینه یاری کند، اساتید باید از تمام توان علمی خود در آموزش طلاب استفاده کرده و تا حد امکان بر طلاب سخت گیری نکنند./857/302/ب3

ارسال نظرات