۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۹
کد خبر: ۲۸۸۴۵۷
مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ‌کاشان تبیین کرد؛

تحکیم پایه‌های اعتقادی در مقابله با تهاجم فرهنگی

خبرگزاری رسا ـ مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ‌کاشان، گفت: تحکیم پایه های اعتقادی از مهم ترین عوامل، در مواجهه با تهاجم فرهنگی است.
حجت الاسلام شاه فضل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد ، حجت الاسلام علیرضا شاه فضل، مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ‌کاشان، امروز در جمع 700 نفری فعالان فرهنگی مساجد روستاها و عشایر کشور، گفت: اگر در برابر مواجهه با تهاجم فرهنگی، مقاوم شویم نفوذ استکبار در پایه های اعتقادی ما کمرنگ می شود.

 

حجت الاسلام شاه فضل، با اشاره به آیه 201 سوره اعراف و بیان رهبری« تعالی و مقاوم سازی فرهنگی در روستا»، بیان کرد: آسیب پذیری پایین، جبران آسیب ها و رو به رشد بودن، از مولفه های مقاومت است.

 

وی در تحکیم پایه های اعتقادی، با اشاره به آیه 105 سوره مائده، افزود: اگر در برابر مواجهه با تهاجم فرهنگی، مقاوم شویم نفوذ استکبار در پایه های اعتقادی ما کمرنگ می شود و اضافه نمود: برگزاری کلاسهای تفسیر قرآن، آشنایی با مباحث اعتقادی، مبارزه با خرافات، پاسخگویی به شبهات و جلسات پرسش و پاسخ، راهکارهایی برای استواری اعتقادی است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه،توجه به تهذیب نفس، تحکیم پیوند خانواده، فامیل و همسایه، رشد بینش اجتماعی و سیاسی، رشد دانایی و آگاهی، تقویت تفکر و عقل گرایی، مبارزه با عوامل تخریب، استفاده از هنر در تقویت بنیه های دینی، ورزش و استفاده مناسب از فضای مجازی، را به عنوان راهکارهایی برای تقویت پایه های اعتقادی و دینی معرفی نمود.

 

وی نیز با تاکید مطالعه کتابهای اخلاقی« معراج السعاده، چهل حدیث و ...»، بیان کرد: بحث و گفتگوی اخلاقی، گوش کردن سخنرانی های اخلاقی بزرگان، از برنامه خود سازی شخصی بشمار می رود.

 

حجت الاسلام شاه فضل با اشاره به آیه«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَکُمْ وَ أَهْلیکُمْ ناراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَة» سوره تحریم آیه 6، بیان کرد: حساسیت نسبت به اختلافات خانوادگی و تلاش در جهت رفع آنها، تاکید کرد.

 

روشنگری در امر استفاده از ماهواره و بیان مضرات آن

 

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ‌کاشان،خظاب به فعالان فرهنگی مساجد، بیان کرد: تقویت دانش خانواده در بین خانواده ها، توزیع کتابهای مربوط به خانواده در بین مخاطبین، دعوت از سخنران هایی که در موضوعات خانوادگی مهارت دارند، استفاده از برنامه های آموزشی صدا و سیما( ضبط و پخش آن )، روشنگری در امر استفاده از ماهواره و بیان مضرات آن و برگزاری نمایشگاه های عکس با موضوع خانواده، باید از برنامه های فرهنگی مساجد باشد.

 

حجت الاسلام شاه فضل، برگزاری جلسات گفتگوی آزاد پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی، مراجعه به قرآن و روایات با هدف تقویت بینش سیاسی، مطالعه سیره اجتماعی و سیاسی اهل بیت و دعوت از کارشناسان جهت تحلیل مسائل اجتماعی و سیاسی، را در جهت رشد بینش اجتماعی و سیاسی بیان نمود.

 

وی در ادامه، عضویت موثر، تولید محتوی و پرهیز از توزیع محتواهای مخرب، را در راستای استفاده مناسب از فضای مجازی عنوان کرد.

 

گفتنی است، چهارمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر، با حضور بیش از 700 نفر از برادران فعال و نخبه روستا ها و عشایر کشور از 23 تا 26 شهریور ماه در دانشگاه فرهنگیان مشهد در حال برگزاری است./865/202/ب3

ارسال نظرات