۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۰
کد خبر: ۲۸۸۵۱۵
کارشناس مسائل دینی:

مهم‌ترین هدف طلبگی عشق‌ورزیدن به خداوند است

خبرگزاری رسا _ کارشناس مسائل دینی با بیان این‌که رشد معنوی طلبه با دوستی با دنیا جمع نمی شود، گفت: عاشق خدا شدن از اهداف طلبگی است و کسی می تواند این هدف را در زندگی خود عملی کند که گناه را ترک کند.
حجت‌الاسلام والمسلمين محمدرضا صفايي بوشهري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا صفایی بوشهری، کارشناس مسائل دینی عصر امروز در جمع طلاب کرمان در مدرسه ابراهیمیه، گفت: طلاب سعی کنند که در طول زندگی خود، دنیا را به عنوان دوست انتخاب نکنند.

 

وی افزود: جذب شدن به دنیا، انسان را از راه سعادت دور می‌کند، زیرا کسی که دنیا را دوست خود انتخاب کند، قرار گرفتن در مسیر درست برایش سخت می شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با اشاره به این که انسان باید روزی از دنیا خداحافظی کند، اظهار داشت: رشد معنوی طلبه با دوستی با دنیا جمع نمی شود و انسان ها برای مسیر خدا باید یکی از آن ها را انتخاب کنند.

 

وی بیان داشت: طلبه در جمع مردم باید با معنویت به خدا، شناخته شوند و ظاهر خود را در این دنیا امام زمانی کنند تا بتوانند امر خدا را به مردم بگویند.

 

کارشناس مسائل دینی با توجه به این که اگر انسان عاشق خدا باشد، معشوق هم مردم می شوند، خاطرنشان کرد: طلبه ای که در زندگی خود تقوا داشته باشد و رضایت خدا مقدم هر کاری بداند، بهتر می تواند امر خدا را به مردم بگوید.

 

وی یادآور شد: کسانی که در حوزه علمیه بودند و در آخر فریب شیطان را خوردند، افرادی هستند که نتوانستند در زندگی های خود خدا را پیدا کنند.

 

استاد حوزه علمیه قم تأکید کرد: طلاب در حوزه های علمیه مسائل معنوی خود را با یک استاد مجرب هماهنگ کنند و از استاد بخواهند که در معنویات به او کمک کند زیرا کسی درس خوبی می‌تواند داشته باشد که خودش را به خدا نزدیک کرده باشد.

 

وی با بیان این که پرحرفی از آفات یک طلبه شمرده می شود، اظهار داشت: بهترین دعا یک طلبه این است که از خدا بخواهد خود را به خود وانگذارد و همیشه خدمت‌گزار مردم در راه خدا باشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بو شهری با اشاره به این که طلاب از همان پایه اول باید گناه را ترک کنند، خاطرنشان کرد: طلاب باید خود از همان اوایل طلبگی معصوم از گناه بدارند تا در زندگی خود موفق باشند.

 

وی تأکید کرد: طلبه از حرف های مردم خشمگین نشود و اگر روزی در کوچه یا خیابان فردی به او ناسزا یا حرف بیهوده زد با صبر و گذشت جلوی خود را بگیرد.

 

کارشناس مسائل دینی با توجه به این که پر حرفی و کار بیهوده از آفات یک طبه شمرده می شود، اظهار داشت: تجسس در کار دیگران، غیبت کردن و با بدی صحبت کردن با مردم از گناهان کبیره محسوب می شوند و طلاب باید بیشتر از دیگران مراقب خود باشند.

 

وی در پایان گفت: عاشق خدا شدن از اهداف طلبگی است و کسی می تواند این هدف را در زندگی خود عملی کند که گناه را ترک کند./972/202/ب2

ارسال نظرات