استادیار پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی: نگاه علوم انسانی به غرب ریشه بسیاری از مشکلات اجتماعی است
شریف لک زایی، استادیار گروه فلسفه سیاسی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی با حضور در غرفه رسا در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در زمینه نفوذ فرهنگی بیان داشت: نفوذ فرهنگی یک بحث سهل و ممتنع است؛ سهل است به دلیل این که یک عده می خواهند در مکانی نفوذ کنند.
وی ادامه داد: نفوذ فرهنگی به دلیل این که سیاسی شده و هر شخصی در جناح ها و جریان های سیاسی دارد از بحث نفوذ با متهم کردن دیگران به نفوذی بودن به نفع خودش استفاده می کند و همچنین به دلیل این که غیر تخصصی است ممتنع می باشد.
وی اضافه کرد: به عنوان مثال زمانی که شخصی هیچ اطلاعاتی در زمینه یک جریان نداشته باشد چگونه می تواند در مورد آن جریان اظهار نظر کند.
نویسنده و پژوهشگر حوزوی با اشار ه به این که دشمن دشمنی میکند، اظهار داشت: دشمن از هر راهی که بتواند نفوذ می کند و ضربه خود را خواهد زد بنابر این در عرصه مباحثاتی که صورت می گیرد نباید اجازه داده شود که انسجام اجتماعی خدشه دار شود.
وی ادامه داد: بحث نفوذ فرهنگی که میتواند یک نقطه قوت باشد باید توجه کرد به یک نقطه ضعف تبدیل نشود خصوصا در فضای دینی و حوزوی باید این نکته مورد توجه قرارا گیرد و رسانه ای مانند رسا باید نگاه های موجود را رصد کند و نگاه هایی که می توانند تقویت کننده باشند را مورد توجه قرار دهد و نگاه هایی که می توانند آسیب بزند را مورد نقد قرار دهد.
دکترای علوم سیاسی با استناد به سخنان آیت الله جوادی آملی مبنی بر این که انقلاب اسلامی علوم را آزاد کرده است، گفت: متأسفانه با انقلاب اسلامی تحولی در علوم انسانی ایجاد نشده است و به سمتی حرکت نکرده است که دانشگاه هایی متناسب با انقلاب اسلامی تشکیل شود.
وی ادامه داد: بسیاری از مشکلات جامعه به دلیل این است که نگاه علوم انسانی ما به غرب است و در فضایی که آنها حرکت کرده اند حرکت می کنیم./1324/پ200/ف2