۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۹
کد خبر: ۳۱۹۹۲۴
آیت‌الله اراکی در مشهد:

نفاق بستر نفوذ، تحجر و اسلام آمریکایی را فراهم می‌کند

خبرگزاری رساـ دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب با بیان این که نفاق بستر نفوذ، تحجر، تشیع آمریکایی و اسلام آمریکایی را فراهم می‌کند، گفت: بستر اسلام آمریکایی را باید شناخت و علائم آن را شناسایی کرد تا در دام مشکلات گرفتار نشویم.
آيت الله اراکي آيت الله اراکي

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت‌الله محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب عصر امروز12 اسفند در سومین همایش بین‌المللی تحجر و اسلام آمریکایی که در سالن همایش‌های تالار شهر برگزار شد، به بیان ویژگی های جریان نفاق در قرآن و روایات اسلامی پرداخت.

 

 

وی با بیان این که نفاق بستر نفوذ و تحجر است، افزود: در یک کلام اگر بخواهیم تحجر را در چارچوب تعریف کنیم در واقع هر جا تحجر هست منشأ آن تبعیض در ایمان است که اگر افراد ایمان به کل کتاب داشتند تحجر صورت نمی گرفت و این از خصوصیات نفاق است.

 

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب با بیان این که تحجر و اسلام آمریکایی از جمله مقوله‌هایی است که از نفاق می‌رویند، بیان داشت: مسئله نفاق از جمله مسائلی است که قرآن به آن پرداخته و از جمله مشکلاتی بوده که در طول تاریخ انبیاء وجود داشته است.

 

وی افزود: پیامبران دعوت خود را آغاز می‌کنند و تمامی تلاش خود را در جهت برپایی حکومت عدل انجام می‌دهند ولی زمانی که می‌خواستند به هدف مطلوب خود برسند با نفاق رو‌به‌رو می‌شدند.

 

آیت‌الله اراکی با بیان اینکه نفاق دو نوع ساده و پیچیده دارد، گفت: نوع پیچیده نفاق بسیار خطرناک است که خداوند در قرآن از نفاق ساده به عنوان نفاقی که قابل اصلاح است، سخن می‌گوید، ولی مهم‌ترین خطری که از جانب نفاق پیچیده حاصل می‌آید، این است که بخشی از بافت جامعه اسلامی می‌شود و مثل سرطان به جامعه بدترین صدمات را وارد می‌آورد.

 

ویژگی های نفاق

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب تصریح کرد: یکی از خصوصیات نفاق ایجاد اختلاف در جامعه است، هر زمان که دیدید پرچمی برای ایجاد پراکندگی و اختلاف افکنده شده است، بدانید که زیر آن پرچم، منافقی آماده نفاق است.

 

وی ادامه داد: با شناخت جریان نفاق می توان نفوذ را کشف و تحجر را شناخت چرا که نفوذ به خود مرکز و قطب جامعه بر می گردد و نفوذ اولین کارش تفریق است که یکی از عملکردهای همیشگی منافقین اینست که به بدنه و پیکر جامعه آسیب برسانند.

 

آیت الله اراکی  اظهار داشت: برای جلوگیری از نفوذ از ناخودی‌ها مشورت نگیرید، با آن‌ها همکاری نکنید و از آن‌هایی که مورد اعتماد نیستند، بهره نگیرید چون منشاء نفوذ هستند، آن‌ها از وارد آوردن هرگونه ضربه و نقص در کار شما کوتاهی نمی‌کنند، چون خصلت‌شان این است.

 

خط نفاق نرم نمی‌شود

وی با بیان این که خط کفر، ممکن است، نرم شود ولی خط نفاق نرم نمی‌شود، بیان داشت: آن که با ما به صورت صریح دشمنی خود را اعلام داشته، ممکن است روزی دوست ما شود، ولی آن که منافق است، هیچگاه دوست ما نمی‌شود و یکی از علائم منافقان این است که زیر چتر کفر رفته و با متصل‌شدن به جبهه کفر، عزت را در ارتباط با آمریکا و غرب می‌دانند.

 

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی عنوان کرد: به مطبوعات، نشریات و گفته‌های غربی‌ها بنگرید، آن‌ها هیچ گفته‌ای را در راستای قرآن، نظام اسلامی و ارزش‌ها نمی‌زنند و به‌جای حرف‌های منطقی، کینه‌توزانه برخورد می‌کنند؛ این‌ها همه علائم بافت‌های ناهمگونی است که به جامعه اسلامی می‌چسبد و آن را از دور  دچار مشکل می‌کند.

 

وی با بیان این که منافقان هرچه را که با منفعت‌شان سازگار است را حق می‌دانند و هرآنچه با منفعت‌شان سازگار نیست را ظلم در حق خود می‌دانند، گفت: نفاق بستر نفوذ، تحجر، تشیع آمریکایی و اسلام آمریکایی را فراهم می‌کند؛ بستر اسلام آمریکایی را باید شناخت و علائم آن را شناسایی کرد تا در دام مشکلات گرفتار نشویم.

 

وضع اقتصاد ما دچار نفوذ شده است

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی درادامه بیان خصوصیات های جریان نفاق گفت: این یکی از ویژگی های جریان نفاق است که عزت را منوط به زیر چتر رفتن کافران می دانند به جای این که زیر چتر و سایه مؤمنین باشند.

 

آیت الله اراکی با بیان این که یکی از برجسته ترین صفات منافقین در سوره نور و محمد(ص) در قرآن ذکر شده است، اظهار داشت:از دیگر ویژگی های منافقین اینست که نقض پیمان می کنند و این درحالی است که شهدا نمادهای صدیق پیمان با خدا هستند که ما از آنها تجلیل می کنیم که تا آخرین قطره خونشان راهشان را عوض نکردند.

 

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی وضعیت فعلی جامعه پرداخت و گفت: در حال حاضر وضع اقتصاد ما دچار نفوذ شده است که در آن دچار کاستی ها و مشکلات هستیم و برنامه های ما به نتیجه نمی رسد./934/پ202/ج

ارسال نظرات