مراسم خوانش، بررسي و امضای كتاب «رؤياي نيمه شب» برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، مراسم خوانش، بررسي و امضای كتاب «رؤياي نيمه شب» شب گذشته با حضور نويسنده اثر حجت الاسلام مظفر سالاري، حسین اکبری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان خراسان رضوی و جواد محمدزاده مقدم، مدیر عامل انتشارات آستان قدس رضوی (به نشر) و برندگان مسابقه کتاب و زندگی، به همت انتشارات آستان قدس رضوي در فروشگاه شماره هفت به نشر در مشهد برگزار شد.
حجت الاسلام مظفری، نویسنده کتاب «رؤياي نيمه شب» با بیان این که قبل از طلبگی دست به قلم در وادی داستان بودم تصریح کرد: از سال دوم ابتدایی عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مشهد بودم و کتابهای آنجا را مطالعه می کردم، بعد از مدتی به نقاشی و کم کم به نویسندگی روی آوردم.
مدرس داستان با اشاره به این که با تعطیلی دانشگاه ها در زمان جنگ به طلبگی روی آوردم افزود: بعد از آن به دفتر تبلیغات قم رفته، بعدها معاون دفتر تبلیغات شدم و نویسندگانی از جمله نادر ابراهیمی را به دفتر دعوت می کردم.
وی کتاب «رؤیای نیمه شب» را چهارمین اثر خود که دارای عنوان کتاب سال شده است خواند و تبیین کرد: در ایران کتابی که کتاب سال شود باید خصوصیاتی داشته باشد و یکی از دلایل جذابیت این داستان اینست که من با داستان آشنا هستم، داستان ها ظرفیت مشخص و محتوای خاصی دارند باید نویسنده اینها را مدنظر قرار دهد تا داستان جذاب شود.
حجت الاسلام مظفری دومین دلیل جذابیت داستان از نظر خواننده را شیرین بودن ابتدای داستان عنوان و تصریح کرد: اگر ابتدای داستان شیرین و جذاب باشد خواننده را تا پایان داستان به دنبال خود می کشاند و این امر باعث شده تا این کتاب مورد اقبال قرار گیرد.
مدرس داستان یکی از مشکلات جامعه ایران را پایین بودن سرانه مطالعه خواند و گفت: نباید همه تقصیر را به گردن مردم انداخت؛ تا به حال ثابت شده اگر داستان جذابیت لازم را داشته باشد مردم از ان استقبال خواهند کرد و همه را با مطالعه آشتی خواهد داد.
وی در ادامه اضافه کرد: مشکل اینست که خیلی از نویسندگان، داستان را به درستی نمی شناسند و گاهی بار زیادی از محتوا را وارد داستان می کنند که از جذابیت آن می کاهد؛ همچنین باید جاهایی برای تبلیغ کتاب در نظر گرفته شود.
حجت الاسلام مظفری با بیان این که تبلیغات امر مهمی در جلب مردم به مطالعه است گفت: تبلیغات در صدا و سیما کار بسیار جالب مؤثری است همچنین اگر در فروشگاه های کتاب مبلغان کتاب حضور داشته باشند به راحتی می توانند مردم را برای خرید کتاب مورد نظرشان راهنمایی و افراد زیادی را به مطالعه تشویق کنند.
مدرس داستان با تأکید بر این که فقط یک صفحه از کتاب مذکور مستند از کتاب «برکات حضرت ولیعصر(عج) اثر آقا سید جواد معلم» است افزود: مابقی آن تخیلی می باشد، طرح جلد نیز تصویری از شخصیت محوری داستان یعنی «ریحانه» که در رفت و آمدهایش پوشیه می زند و همچنین تصویری از بازار حله هم در جلد کتاب منقش شده است.
محمدزاده مقدم، مدیر عامل انتشارات به نشر با تأکید بر توسعه این جلسات با حضور نویسندگان، تصریح کرد: این جلسات برای ارتباط مردم و نویسندگان فرصت مناسبی را ایجاد خواهد کرد و فروشگاه های کتاب می تواند نهاد فرهنگی باشند تا آموزشهایی پیرامون کتاب صورت گیرد.
وی درباره مسابقات کتاب و زندگی ابراز کرد: این مسابقات در جهت عرضه کتاب های مناسب و ترویج کتابخوانی در مکان های مختلف نظیر مساجد و فرهنگسراهای شهر مشهد صورت گرفته که استقبال خوبی داشته و به نشر قصد کمک به توسعه این حرکت را دارد./202/861/ب1