۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۳
کد خبر: ۴۳۲۲۱۶
مدیر استانی حوزه علمیه آذربایجان شرقی:

کمال عبودیت و بندگی ره‌آورد رمضان کریم است

حجت‌الاسلام انتظاری ثمره یک ماه عبادت و روزه‌داری خالصانه را ایجاد تحول و دگرگونی در رفتار کردار و دستیابی به کمال عبودیت و بندگی درراه خدا دانست.
رمضان

حجت‌الاسلام‌ علی انتظاری مدیر حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با اشاره به آثار و برکات ماه مبارک رمضان، ابراز داشت: ماه رمضان ماه مغفرت و نزول رحمت الهی است و باید خود را در معرض این رحمت الهی قرارداد.

 

وی با تأکید بر ضرورت بهره‌مندی از فیوضات این ماه توسط مؤمنان، ادامه داد: ماه رمضان فرصتی ارزشمند برای تقرب به خداوند متعال، تقویت ایمان و تقوای الهی است، بهره‌گیری از این فرصت ارزشمند می‌تواند موجبات تقرب به خداوند را سرعت بخشد.

 

مدیر استانی حوزه علمیه آذربایجان شرقی ماه رمضان را فرصتی برای تقرب به درگاه الهی توصیف کرد و افزود: مؤمنان روزه‌دار با دعوت شدن به میهمانی خدا زمینه را برای پاک کردن روح و جسم خود از گناهان غنیمت بدانند و از این سفره میهمانی الهی بیشترین بهره را ببرند.

 

وی تأکید کرد: در این ماه مبارک خود را خالصانه به خدا واگذار کنیم و از او بخواهیم که توفیق بندگی و تقرب به خود را دهد و مراقب باشیم که تشنگی و گرما ما را از روزه گرفتن بازندارد که در این صورت علاوه بر محروم شدن از برکات و نعمات فروان این ماه، مستوجب عذاب و عقوبت الهی می‌شویم.

 

حجت‌الاسلام انتظاری تصریح کرد: درست است که در ماه مبارک رمضان، شیطان در غلو زنجیر بوده و دست‌ و پابسته است، اما باید توجه داشت که هوای نفس آزاد است و همواره در پی گمراه کردن انسان و کشاندن وی به سمت محرمات و آلودگی‌هاست و تلاش می‌کند که انسان در آزمایش الهی مردود شود.

 

وی ثمره یک ماه عبادت و روزه‌داری خالصانه را ایجاد تحول و دگرگونی در رفتار کردار و دستیابی به کمال عبودیت و بندگی درراه خدا دانست و خاطرنشان کرد: اگر انسان از این ماه به‌گونه‌ای خارج شود که در رفتار و کردار خود الهی فکر کند و الهی عمل کند از این ماه بهره‌مند شده است.

 

مدیر استانی حوزه علمیه آذربایجان شرقی بابیان اینکه در ماه مبارک رمضان، به‌طورکلی برای بهره‌برداری از ماه مبارک رمضان، هرکسی باید متناسب با موقعیت شغلی و وضعیت جسمانی و روانی خویش، برنامه‌ریزی کند، ابراز داشت: هر کس به‌نوعی باید از این ماه توشه‌ای جمع کند.

 

وی ادامه داد: روزه‌دار باید علاوه بر عبادت‌های معمول، مانند نمازهای یومیه عبادات واجب و مستحبات دیگر چون روزه گرفتن که در سایر ماه‌های سال بر ما واجب نیست، باید با انجام دادن اعمال مستحبی که در این ماه تأکید فراوانی بر آن‌ها شده است؛ مانند تلاوت قرآن، خواندن دعاهای واردشده از این فرصت بهره‌مند شود./۸۵۴/302/ب3

ارسال نظرات