۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۷
کد خبر: ۴۳۴۹۲۸
قاضي‌زاده هاشمی:

مراقبت از جان مردم فعالیتی قرآنی است

وزیر بهداشت با بیان این که مراقبت از جان مردم فعالیتی قرآنی است، گفت: در اصل مراقبت كردن از جان مردم در راستاي تحقق اهداف انقلاب و رهبر معظم انقلاب و وظيفه ای است که بر وزارت بهداشت محول شده است.
وزیر بهداشت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، حسن قاضي‌زاده هاشمي، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در حاشیه بازدید از نمایشگاه قرآن در جمع خبرنگاران با اشاره به اين كه فعاليت هاي مجموعه پزشكي را نمي‌توان در برگزاري جلسات قرآني خلاصه كرد، اظهار داشت: در اين راستا به دليل اهميت موضوع قرآن مسؤول فرهنگي و دانشجويي اين وزارتخانه را شخصا انتخاب كردم، اين شخص سابقه حضور در دارالقرآن و فعاليت هاي قرآني را دارد، از سوي ديگر كارمندان اين مجموعه نيز قرآني هستند و با قرآن سر و كار دارند.

 

وي ادامه داد: مجموعه نيروهاي پزشكي كشور به قرآن علاقه دارند و اين در حالي است كه اين امر در پزشكان نسبت به ساير قشرها مشهودتر است، مسابقات قرآني كشوري و بين المللي دانشجويان پزشكي نشان‌دهنده كامل اين موضوع است.

 

وزير بهداشت با بيان اينكه وزارت بهداشت به فعاليت هاي قرآني مي‌پردازد، خاطرنشان كرد: ما در اين سازمان كلاس‌ها و برنامه‌هايي در زمينه تدبر در قرآن و پژوهش‌هاي مختلف قرآني صورت گرفته و حمايت‌هاي لازم نيز از سوي ما انجام گرفته است.

 

هاشمي با اشاره به اينكه ما تلاش مي‌كنيم نيروهاي خود را براساس ملاک‌هاي قرآني تربيت كنيم، يادآور شد: در اين راستا ما سعي كرديم نيروهاي خود در بهداشت و درمان را با آموزه‌هاي قرآني تربيت کنيم زيرا آنها با سلامت انسان سر و كار دارند.

 

وي افزود: يكي از فعاليت هاي قرآني كه مي‌توان از آن نام برد رضايت مردم است، در اصل مراقبت كردن از جان مردم در راستاي تحقق اهداف انقلاب و مقام معظم رهبري است، اين امر يك وظيفه از سوي وزارت بهداشت است كه در زمينه عمل صالح، به عنوان يك دستور قراني عمل كند

 

وزير بهداشت با اشاره به اينكه در زمينه طب سنتي اقدامات جديدي رخ داده است، تأكيد كرد: در زمينه ملي سرمايه ارزشمندي در اختيار ماست، در زمينه مذهبي نيز از نظرات پيامبر اسلام و ائمه اطهار(ع) استفاده مي‌شود كه بسيار راهگشاست و مي‌توان در جهت ارتقاي سلامت و كاهش بيماري‌ها از آنها استفاده كرد، از منظر اقتصادي نيز طب سنتي ارزان و در دسترس هميشگي مردم است.

 

هاشمي با اشاره به اينكه در كشور ما دو طيف كاملا متفاوت را نسبت به طب سنتي داريم، ابراز داشت: ما در دو سال گذشته تلاش كرديم شورايي را براي عملي‌سازي طب سنتي تشكيل دهيم تا در كنار آن بتوانيم يك نهاد را در داخل وزارت بهداشت ايجاد كنيم تا بشود در اين راستا تأثير گذار عمل كنيم.

 

وي در پايان گفت: ما در كنار طب مدرن حتما نياز به يك ساختار براي طب سنتي هستيم تا بتوانيم از اين جهت به سلامت كشور كمك لازم را بكنيم، بدين ترتيب افراد كه علاقه به اين نوع طب دارند بايد خود را معرفي كنند تا بتوانيم مركز طب سنتي و داروهاي گياهي را در كشور ايجاد كنيم تا قسمتي از نيازهاي درماني كشور را برطرف کنيم./816/202/ب2

ارسال نظرات