وجود بیش از ۴۱۰۰ مسجد در مازندران/ نیازمند ۴۵ مسجد بین راهی هستیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، رییس ستاد اقامه نماز مازندران صبح امروز در نشست هم اندیشی دبیران ستاد اقامه نماز استان با اشاره به وجود چهار هزار و 105 مسجد در استان، گفت: متأسفانه تنها حدود هزار مسجد دارای امام جماعت هستند.
وی حضور روحانی در مساجد را ضروری دانست و افزود: به حتم حضور مستمر امام جماعت روحانی در مساجد موجب تقویت برنامه های دینی و فرهنگی مساجد خواهد شد.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که مساجدی که از نعمت روحانی بی بهره اند از رونق فعالیت های دینی و فرهنگی بی بهره اند، افزود: باید زمینه ای فراهم شود تا همه مساجد استان از امام جماعت روحانی بهره مند شوند.
وی به کمبود روحانی در مازندران اشاره کرد و آن را مهم ترین عامل عدم اقامه نماز جماعت در مساجد استان اعلام کرد و افزود: کمبود روحانی و مبلغ در استان در حال حاضر یکی از دلایل مهم عدم اقامه نماز جماعت در مساجد مازندران است.
حجت الاسلام ابراهیمی از مساجد به عنوان بهترین پایگاه جهت ارتقای سطح دینی و فرهنگی جامعه یاد کرد و گفت: باید از ظرفیت های بالقوه مساجد در جهت تقویت باورهای دینی جامعه بیشتر استفاده شود.
وی مساجد را بهترین پایگاه برای خنثیکردن توطئههای نرم دشمنان نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امروز بسیاری از سران کشورهای غربی به نقش مساجد در خنثی شدن نقشههای شوم آنها اعتراف دارند.
رییس ستاد اقامه نماز مازندران از مساجد به عنوان برج های مراقبت همه محله یاد کرد و افزود: مساجد همواره محور و مرکز همدلی و همزبانی آحاد جامعه، گروه ها و احزاب بوده است.
حجت الاسلام ابراهیمی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت نسل جوان در برنامه های مساجد تأکید کرد و گفت: سپردن مساجد به نسل جوان و بهره گیری از توانمندی آنها در اداره مساجد می تواند در جذب آنها بسیار اثرگذار باشد.
رییس ستاد اقامه نماز مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط گردشگرپذیر بودن استان وجود مساجد بین راهی در مناطق مختلف را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط موجود استان نیازمند 45 مسجد بین راهی است.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به اینکه بسیاری از محورهای درون شهری استان فاقد نمازخانه است، تصریح کرد: 96 دستگاه اجرایی استان در امر ترویج فرهنگ نماز مأموریت داشته که همه این دستگاهها رسالت خوبی در امر ترویج فرهنگ نماز ندارند.
وی با اعلام اینکه شورای اقامه نماز در ادارات استان ایجاد شده است، افزود: شهرداریهای استان موظف به مناسب سازی فضاهای شهری برای اقامه نمازهای یومیه در شهرها شدند.
دبیر ستاد اقامه نماز مازندران با تاکید بر ترویج نماز اول وقت در سطح بازار، گفت: جلسات توجیهی برای رابطان نماز تشکیل تا فرهنگ دینی و عقیدتی در جامعه ترویج شود.
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه از تفکر نخبگان و صاحبنظران برای تعالی اندیشه دینی و ترویج فرهنگ نماز استفاده میشود، افزود: جامعه هر میزان در حوزه ترویج فرهنگ نماز تلاش کند، آن جامعه از زشتیها دور خواهد شد.
دبیر اقامه نماز مازندران با بیان این که جامعه اهل نماز از اعتیاد و بزهکاری اجتماعی دور بوده و همواره سعادتمند است، خاطرنشان کرد: ترویج مناسب فرهنگ نماز در جامعه موجب کاهش ناهنجاری ها و معضلات اجتماعی و فرهنگی می شود.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که در نماز حکمتهای زیادی نهفته است، ادامه داد: همه فرایض دینی و توصیههای الهی برای مردم مفید بوده و راه سعادت را به روی انسان میگشاید ولی برای اینکه در مسیر الهی قدم برداشته شود ابتدا باید تکالیف واجب به ویژه نماز را مورد توجه قرار داد.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به این که نماز تنها وسیله برای ارتباط معنوی با خداوند متعال است، تصریح کرد: یکی از وسایل سکونت خاطر و آرامش باطنی در انسانها ازدواج و ذکر و یاد خداوند است.
رییس ستاد اقامه نماز مازندران با اشاره به نقش مهم مسجد و مسجدیان در تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کرد: مساجد محور وحدت و همدلی در جامعه محسوب می شوند./950/202/ب