۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
کد خبر: ۴۳۶۸۹۵
مدیر حوزه های علمیه هرمزگان:

هدف دشمن در جنگ نرم تخریب بنیان خانواده و انحراف نسل جوان است

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان، گرایش برخی خانواده ها به ماهواره و ابزارهای نوین رسانه ای و همچنین حضور نامناسب در فضای مجازی را مهم ترین خطر برای آنان دانست و گفت: حرکت خزنده غرب برای تخریب بنیان خانواده و انحراف نسل جوان مهم ترین رویکرد دشمنان در جنگ نرم است.
حجت الاسلام مختاری مدیر حوزه های علمیه هرمزگان

حجت الاسلام روح الله مختاری مدیر حوزه های علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به گسترش حضور افراد در فضای مجازی، گفت: با توجه به اینکه امروزه بخش زیادی از زندگی ما را رسانه های مجازی فرا گرفته اگر به درستی در این فضا عمل نکنیم ضررهایی متحمل می شویم.

 

وی در ادامه، حضور در فضای مجازی را امری اجتناب ناپذیر خواند و افزود: باید تمهیداتی را برای بهره‌مندی کودکان و نوجوانان و دیگر اقشار جامعه از فرصت‌ها و پتانسیل‌های فضای مجازی اتخاذ و تهدیدها و فرصت‌ها را به خوبی شناسایی کنیم.

 

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با تاکید بر اینکه فضای مجازی هم می تواند سازندگی داشته باشد و هم تخریب، گفت: با توجه به هدف بانیان اصلی این فضا که همان تخریب فرهنگی است، کار مشکل و پیچیده شده و باید تلاش بیشتری کرد.

 

حجت الاسلام مختاری با اشاره به آسیب های شبکه های اجتماعی؛ ترویج بی بندوباری، ایجاد روابط نامناسب اخلاقی، دوری از واقعیت و گرایش به تخیل، شکل گیری هویت های مجازی و عشق های تخیلی را از مهم ترین این آسیب ها نام برد.

 

وی همچنین گرایش برخی خانواده ها به ماهواره و ابزارهای نوین رسانه ای و همچنین حضور نامناسب در فضای مجازی را مهم ترین خطر برای آنان دانست و افزود: حرکت خزنده غرب برای تخریب بنیان خانواده و انحراف نسل جوان مهم ترین رویکرد دشمنان در جنگ نرم است.

 

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان تاکید کرد: کودکان و نوجوانان به عنوان سرمایه‌های بزرگ کشور نباید دچار آسیب‌های فضای مجازی شوند و این موضوع ضرورتی انکار ناپذیر بوده و آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی در این زمینه امر بسیار مهمی است.

 

حجت الاسلام مختاری، توجه به موازین و پایبندی های اخلاقی، تلاش خانواده ها برای پیش بینی برنامه های متنوع و جذاب برای اوقات فراغت کودکان و نوجوانان، هوشیاری در مواجهه با فن آوری های نوین، فرهنگ سازی در خصوص فرصت ها و تهدیدات ابزارهای نوین و توجه به تربیت اسلامی و انقلابی را مهم ترین مؤلفه ها برای مقابله با تهدیدات دشمنان عنوان کرد.

 

وی، حضور کودکان و نوجوانان در فضاهای مجازی به واسطه آسیب‌های فکری، جسمی، اجتماعی و فرهنگی را یکی از چالش‌های مهم خانواده‌ها دانست و تصریح کرد: نظارت بر فعالیت‌های فرزندان در فضای مجازی موضوعی است که نمی‌توان منکر اهمیت آن شد.

 

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان بر ارتقای سواد رسانه ای و اطلاعات و آگاهی ها تاکید کرد و گفت: مصون ماندن از آسیب ها و تهدیدها مستلزم استفاده صحیح از فضای مجازی است.

 

حجت الاسلام مختاری، تولید محتوا را در فضای مجازی بسیار با اهمیت دانست و افزود: در دنیای امروز کسی موفق به مدیریت این فضا خواهد بود که تولید محتوای بیشتر و جذاب تری داشته باشد.

وی در بخش پایانی سخنان خود ابراز داشت: فضای مجازی فرصتی برای ارزیابی میزان درک خود از حقایق ناب دینی و انتقال بخشی از درک خود به دیگران است./302/851/ب1

ارسال نظرات