اسلام ناب محمدی به زن هویت و اصالت بخشید/ تبعیت از فرهنگ غرب بنیان خانواده را متلاشی می کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائمشهر، حجت الاسلام والمسلمین علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری امروز در جمع بانوان و فعالان فرهنگی این شهرستان بر ضرورت برخورد با عوامل بدحجابی در جامعه تأکید کرد و گفت: متأسفانه وضع حجاب در جامعه امروز ما رضایت بخش نیست.
وی انقلاب اسلامی را یک انقلاب فرهنگی دانست و با بیان این که فرهنگ و ارزش های دینی از جمله نکات شاخص نهضت انقلاب اسلامی است، افزود: انقلاب اسلامی برای حفظ شأن و منزلت واقعی زنان مسلمان در جامعه طراحی شده است که باید با حجاب خود از آرمانهای انقلاب و رهبری دفاع کرد.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که تعداد زنان محجبه در جامعه بی شمار است، خاطرنشان کرد: متأسفانه تعداد اندکی با وضعیت نامناسب در جامعه دیده می شوند که همان تعداد اندک سبب میشود تا مردم بانوان دیگر این شهر را با بیحجابی بشناسند که باید به طور جدی با آن تعداد اندک برخورد کرد.
امام جمعه قائمشهر اظهار داشت: جامعه اسلامی و مردم ولایت مدار و با بصیرت کشورمان تحمل ناهنجاریها و بدحجابیها را ندارند، بیحجابی و بدحجابی خلاف مقررات است و نباید نظم و مقررات جامعه اسلامی را با بدحجابی از بین برد.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی بیحجابی را فرهنگ غرب و حفظ حجاب را فرهنگ قرآن و دین خدا تلقی کرد و ادامه داد: حجاب در دین اسلام، خیرخواه انسان است و تقوا، برتری انسان را مشخص میکند و در طول تاریخ زنان ایرانی براساس دستور قرآن حجاب را رعایت کردند.
امام جمعه قائمشهر به انقلاب مشروطه در سال ١٣١٤ اشاره كرد و گفت: در دوران حکومت رضاخان با توجه به فرمان انگلیس به بهانه آزادی تلاش شد و استکبار با توسل به خشونت، حجاب را از سر زنان برداشت.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: در سال 1314 به دستور رضاخان و با حمله به مسجد گوهرشاد؛ این مسجد را پرخون ساختند و مردمی که برای حفظ حجاب خود دست به تحصن زده بودند را به رگبار بستند.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی با بیان این که بی حجابی خلاف قانون است، تصریح کرد: نباید کسی خلاف قانون عمل کند، زیرا جامعه اسلامی براساس نظم و قانون استوار است و با کسی که خلاف قانون عمل کند مجازات خواهد شد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری به شرف انسانی و دین اسلام اشاره کرد و افزود: اگر دولتهایی که بر سرکار آمدند مانند امام و رهبری به ارزشهای انقلاب پایبند بودند و براساس موازین دین خدا رعایت میکردند شرایط ما بهتر از این بود.
امام جمعه قائمشهر با بیان این که زن به عنوان یک عنصر فعال می تواند در جامعه نقش آفرینی کند، اظهار داشت: در تاریخ اسلام زنانی همچون حضرت فاطمه(س) در عرصه اجتماعی وظیفه خود را به درستی انجام دادند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که امروز زن ایرانی از یک جایگاه ارزشمندی در جامعه اسلامی برخوردار است، خاطرنشان کرد: زن در جوامع غربی به ابزاری برای سوء استفاده تبدیل شده است.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی افزود: امروز زنان و بانوان مسلمان باید نسبت به اینکه تابع مکتبی هستند که زن را به عنوان الگوی همه انسان ها معرفی کرده است، افتخار کنند.
وی با بیان این که اسلام ناب محمدی به زن هویت و اصالت بخشید، تصریح کرد: اسلام ناب با تأکید بر مسأله حجاب و عفاف بستری را برای ارتقای زن در جوامع فراهم کرد.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که زن در دین مبین اسلام از منزلت و کرامت خاصی برخوردار است، گفت: بخشی از فرهنگسازیها، وظیفه زنان است که باید با الگوپذیری از ائمه اطهار(ع) فرهنگ اصیل اسلامی را در جامعه ترویج کنند.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی با اشاره به این که در غرب توجهی به خانواده نمی شود، به همین دلیل خانواده ها از هم می پاشند، خاطرنشان کرد: متأسفانه نگاه غلط غرب به جایگاه خانواده موجب تزلزل در بنیان خانواده شده است.
امام جمعه قائمشهر با بیان این که نظام خانواده، یک نهاد اساسى و محورى در جامعه و به عنوان هسته اولیه و براى سایر نهادهاى اجتماعى به شمار مى رود، تصریح کرد: رشد و شکوفایى این نظام محبوب و بى بدیل، مرهون شناخت و رعایت دقیق حقوق هریکى از اعضاى آن نسبت به یکدیگر است.
وی با بیان این که دشمن خانوادهها را مدنظر قرار داده تا فرهنگ خانواده غربی را در کشور ما رونق دهد، ادامه داد: طلاق و گرفتاریهای اخلاقی که در جامعه رونق یافته است، ماحصل برنامههای فرهنگی دشمن است که از طریق شبکههای ماهوارهای در خانهها وارد شده است.
حسین عشقی، دادستان قائمشهر نیز در این همایش به بیتوجهی حقوق زنان قبل از ظهور اسلام اشاره کرد و گفت: بعد از ظهور اسلام و پیروزی انقلاب اسلامی مسأله حقوق شهروندی زنان در همه عرصههای فرهنگی و اجتماعی مورد توجه قرار گرفت.
دادستان قائمشهر مسأله بیحجابی را نقطه مقابل عفاف و حجاب دانست و گفت: مراجعات و انتقاد زیادی در زمینه مسأله بیحجابی در شهرستان به دادستانی شده است كه باید در این زمینه اقدامات لازم انجام شود.
عشقی با بيان اينكه قانون در زمینه برخورد با بیحجابی هیچ گونه کم و کاستی ندارد، بیان کرد: موضوعات لازم قانونی درباره مقوله بیحجابی پیش بینی شده است.
دادستان قائمشهر با تأکید بر این که در آینده نزدیک، بسیجیان در عرصههای مختلف اجتماعی در جهت احیای سنت امر به معروف و نهی از منکر حضور خواهند داشت، افزود: آموزش این افراد از سوی ضابطان انجام خواهد شد.
عشقی با بيان اينكه سال گذشته ۱۲هزار تذکر شفاهی در زمینه بدحجابی انجام شد، بیان کرد: بالغ بر 3 هزار پرونده از افراد تذکر کتبی گرفته شد و سی فقره پرونده کسانی که نمی خواهند تابع امر به معروف باشند به دادستانی ارجاع داده شد.
وی با بیان این که خانوادهها در امر به معروف و نهی از منکر نقش اساسی برعهده دارند، گفت: با کمک مسؤولان می توانیم در کاهش تعداد بیحجابان در جامعه گام های مؤثری برداریم./950/202/ب2