۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۶
کد خبر: ۴۳۸۳۶۸
شماره چهل و یکم؛

خط حزب الله با «عبرتها و تجارب برجام» منتشر شد

خط حزب‌الله در شماره چهل و یکم خود در گزارشی با عنوان «حق گرفتنی است» از عبرتها و تجارب برجام و بایدها و نبایدهای پیش رو برای مخاطبان خود می‌گوید.
چهل و یکمین شماره خط حزب الله

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه­ ای، با گذشت یک‌سال از توافق هسته‌ای موسوم به «برجام«، خط حزب‌الله در شماره چهل و یکم خود در گزارشی با عنوان «حق گرفتنی است» از عبرتها و تجارب برجام و بایدها و نبایدهای پیش رو برای مخاطبان خود می‌گوید.

 

»خیانت اشرافی‌گری»، سخن هفته این شماره است که خط حزب‌الله در آن به واکاوی علل موضع‌گیری صریح حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در قبال پدیده حقوق‌های نجومی پرداخته است.
 

تصویر ویژه نشریه به عکسی از بازدید ۳ساعته رهبر انقلاب از پژهشکده رویان در اواخر تیرماه سال ۸۶ اختصاص یافته است.
 

خط حزب‌الله چهل و یکمین شماره خود را به ۲۷ شهید حادثه تروریستی سال ۸۹ در مسجد جامع زاهدان تقدیم  می‌کند.
 

نسخه‌ی PDF نشریه در سه نسخه‌ی تابلوی اعلانات، A۴ جهت مطالعه و A۳ برای چاپ و تکثیر بر روی پایگاه KHAMENEI.IR قرار گرفته است و عموم امت حزب‌الله می‌توانند آن را چاپ و در محافل انقلابی، نمازهای جمعه، هیئت‌های مذهبی و پایگاه‌های بسیج توزیع کنند.

 

برای دسترسی به آرشیو نشریه هم می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

 

برای دریافت نسخه تابلو اعلانات و دریافت "خط حزب‌الله" نسخه‌ی مطالعه (A۴)  و  دریافت نسخه‌ی چاپ (A۳) کلیک کنید./998/د102/ق

 

ارسال نظرات
captcha