۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۴
کد خبر: ۴۴۵۰۵۸
آیت الله طبرسی:

پرورش نیروهای متعهد و انقلابی مهم‌ترین رسالت‌ دستگاه تعلیم و تربیت است

نماینده ولی فقیه درمازندران تربیت و پرورش نیروهای متعهد و انقلابی را از مهم‌ترین رسالت‌های دستگاه تعلیم و تربیت دانست و گفت: یکی از مسائل مهمی که در آموزش و پرورش باید دنبال شود، تقویت معرفت دینی در کنار علم آموزی است.
آیت الله طبرسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در همایش بزرگ فرهنگیان با اشاره به این‌که معلمی شغل شریفی است که زحمات زیادی برای این قشر نیز دارد، اظهار داشت: همه انسان‌های فرهیخته به نوعی مدیون معلمان هستند و این اقشار حق بزرگی بر گردن مردم دارند و باید حق معلمان بیشتر ادا شود.

وی تربیت و پرورش نیروهای متعهد و انقلابی را از مهم‌ترین رسالت‌های دستگاه تعلیم و تربیت بیان داشت و گفت: یکی از مسائل مهمی که در آموزش و پرورش باید دنبال شود، تقویت معرفت دینی در کنار علم آموزی است.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری تعلیم و تربیت را بزرگ‌ترین عامل شکوفایی استعدادها دانست و با بیان این که آغاز تعلیم و تربیت اسلامی باید از دوران کودکی از سوی خانواده و مدرسه دنبال شود، ادامه داد: متأسفانه در دنیای کنونی مسأله تعلیم و تربیت در حال افول است و همین مسأله رسالت آموزش و پرورش را سنگین‌تر از هر زمان دیگری می کند.

آیت الله طبرسی با تأکید براین که امروز نیاز داریم اصول و مبانی دینی در کنار مسائل علمی در مدارس مورد توجه و تأکید و معلمان قرار گیرد، گفت: دانش آموزی که از مدرسه فارغ می شود باید با بخشی از مسائل دینی و احکام اسلامی آشنایی کامل داشته باشد تا بتواند در برابر هجم گسترده شبهاتی که در جامعه وجود دارد قدرت پاسخ داده باشد.

وی با بیان این‌که ریشه بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی نداشتن آموزش اجتماعی است، گفت: اگر تعلیم و تربیت در مدارس اثرگذار شود میزان جرم، طلاق و اعتیاد در جامعه کاهش می‌یابد.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با بیان این‌که مدرسه باید الگوی مناسبی برای آینده کشور ترسیم کند، افزود: طرح تربیت مدارس باید بنیادی شود تا دانش‌آموز پس از فارغ شدن از مدرسه به سمت ناهنجاری‌های اجتماعی گرایش پیدا نکند.

امام جمعه ساری با بیان این که اگر بخواهیم کشوری مقتدر و آباد داشته باشیم، نیازمند نظام آموزشی مناسب هستیم، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش دینی باید در اولویت برنامه‌های متولیان دستگاه تعلیم و تربیت قرار گیرد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری به مسأله تحول بنیادین در آموزش و پرورش اشاره کرد و تحقق آن را مستلزم ورود فرهنگ ایران اسلامی به دستگاه تعلیم و تربیت دانست و گفت: آموزش و پرورش باید بر پایه معرفت دینی به سوی تحول پیش رود و تنها در این صورت می‌تواند به اهداف بلند خود دست یابد.

آیت الله طبرسی با بیان این که سند تحول بنیادین آموزش و پررورش به عنوان نقشه راه، قانون اساسی و فصل مشترک مردم در تعلیم و تربیت است، گفت: توجه به مبانی دینی باید رویکرد اصلی در سند تحول آموزش و پرورش باشد.

رییس شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به مشارکت حوزویان به عنوان یک ظرفیت در توانمندسازی فرهنگیان، تصریح کرد: مشارکت حوزویان گام اساسی در سیراب کردن سرچشمه های تعلیم و تربیت یعنی معلمان است.

آیت الله طبرسی با اشاره به این‌که اثرات اقدامات تربیتی باید در درازمدت خودنمایی کند و اقدام موقتی در جامعه اثربخش نیست، اظهار داشت: اگر مدرسه الگو مناسبی برای نسل‌ها نداشته باشد، اصلاح دانش‌آموز پس از فراغت از مدرسه در محیط‌های بیرون و دانشگاه ناممکن است.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که آموزش و پرورش در خنثی کردن تبلیغات و توطئه های دشمنان برای نسل جوان و نوجوان ایران اسلامی موفق است، تصریح کرد: امروز آموزش و پرورش در برابر تبلیغات سوء ماهواره ها، رسانه ها و مکتب های انحرافی می تواند با علم و پرورش صحیح نسل جوان و نوجوان کشورمان را سرپا نگه دارد.

امام جمعه ساری با اشاره به نقش مهم آموزش و پرورش در تربیت آینده سازان کشور، اظهار داشت: دستگاه بزرگ تعلیم و تربیت کشور در الهی ساختن و مفید بودن دانش آموزان نقش بسیار مؤثری دارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان این که علم باید در کنار پرورش و تربیت باشد، اظهار داشت: حوزه های علمیه از صدر اسلام تاکنون علم را در کنار تربیت داشتند و اگر ما تنها علم را در جامعه ترویج کنیم و عامل کنترل کننده ای برای آن نداشته باشیم، در اینصورت جامعه را به شرایط سقوط می کشانیم.

آیت الله طبرسی با بیان این که افکار نسل های آینده کشور به معلمان سپرده شده، ادامه داد: بنابراین معلمان در تعلیم و تربیت دانش آموزان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی نقش مهم و با ارزشی دارند. 

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تأثیر روش های تربیتی معلمان بر دانش آموزان اظهار داشت: علم تنها و بدون عمل انسان ها را نمی سازد؛ اخلاق، تهذیب و تزکیه در سازندگی افراد نقش مهمی دارد. 

وی در بخش پایانی سخنان خود با بیان این‌که دشمن امروز استراتژی خود را در برابر ملت ایران تغییر داده و با جنگ فرهنگی به مقابله با کشورمان آمده است، افزود: یکی بهترین راه‌های مقابله با توطئه های دشمنان سلاح علم است که باید به آن مجهز شویم./950/202/ب2

ارسال نظرات