حراست و پشتیبانی از حاکمیت ولایت فقیه رسالت حوزه انقلابی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در غرب مازندران، حجتالاسلام عبدالعلی پوراکبر، امام جمعه تنکابن امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه استان که به میزبانی مدرسه علمیه شهید مطهری تنکابن برگزار شد با بیان این که تاریخ درخشان روحانیت شیعی همواره آمیخته با افتخار بزرگ خدمت به دین و ملت و مملکت بوده است، گفت: روحانیان و بهویژه علما و مراجع بزرگوار همیشه در پی انجام رسالت مقدس و سنگین هدایت فکری، دینی، سیاسی و انقلابی مردم بودهاند که البته سردمدار این جریان نورانی نیز شخص امام راحل و امروز مقام معظم رهبری هستند.
وی افزود: روحانیت باید با حفظ روحیه انقلابی و با مردم بودن و در میان مردمبودن و خدمتگزاری به آنان، سرمایه عظیم اعتماد ملی را روز به روز حفظ و تقویت کرده و در مسیر تقویت انقلاب اسلامی با ابزار هدایتگری سیاسی خود از هیچ کوششی فروگذار نکنند.
حجت الاسلام پوراکبر بصیرت و ولایت مداری را مهم ترین نیاز جامعه برای ایستادگی در برای توطئه های دشمنان دانست و گفت: جامعه بدون بصیرت نمیتواند بهخوبی در برابر دشمن ایستادگی کرده و از هویت و داشتههای انقلابی و دینی خود حراست کند.
وی با اشاره به این که همان طور که مقام معظم رهبری نیز فرمودند امروز اسلام التقاطی از یک سو و اسلام آمریکایی از سوی دیگر بهعنوان دو لبه قیچی، مشغول مقابله با اسلام ناب هستند، خاطرنشان کرد: اگر بصیرت و تفکر انقلابی در جامعه حاکم نباشد و حوزههای علمیه نیز نسبت به آن اهتمام نداشته باشند چهبسا برخی در دام اسلام التقاطی و اسلام آمریکایی بیفتند.
استاد حوزه علمیه مازندران، حفظ و صیانت از مبانی دینی و ارزشی را از جمله رسالتهای مهم حوزه دانست و با بیان این که طلاب و روحانیت باید خطرات متوجه انقلاب را رصد کنند اظهار داشت: در مقطع کنونی آگاهسازی، هوشیارسازی، بصیرت افزایی و مصون سازی از مهم ترین وظایف روحانیت در جامعه اسلامی به شمار میرود.
وی با بیان این که بی تفاوتی حوزه و روحانیت نسبت به انقلاب و آرمانهای نظام خسارت های جبران ناپذیری برای کشور در پی خواهد داشت، تصریح کرد: در شراطی که دشمن همه توان خود را نابودی اسلام به کار گرفته روحانیت و حوزهها با عمل انقلابی باید اسلام ناب را به جهانیان معرفی کنند.
مدیر حوزه علمیه بابل با بیان این که تاریخ به نقش بیبدیل حوزههای علمیه در پرچمداری اسلام و ایستادگی در مقابل استبداد گواه است، گفت: امکانات و بهرهگیری حوزههای علمیه تنها از وجوهات شرعی و کمک مؤمنان تأمین میشود.
امام جمعه تنکابن با اشاره به این که مقام معظم رهبری در زهد و تقوا زندگی میکنند و خداوند را به این همه لطف و نعمت شاکر بوده و به ولایت فقیه افتخار میکنیم، افزود: امروز چنین شخصیت های ارزشمندی بهترین الگو برای طلاب جوان ما هستند.
استاد حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود بیگانگی طلاب با تقریر و نوشتن را یکی از چالش های موجود در حوزه است، گفت: طلاب باید تقویت پژوهش و نویسندگی این مشکل را رفع کنند.
مدیر حوزه علمیه بابل با بیان این که یکی از راه های سخن با دنیا، قلم است و روحانیت باید از این ظرفیت ارزشمند به خوبی استفاده کند، گفت: طلاب باید دروس خود را کاربردی کرده و بتوانند از آن در جامعه استفاده کنند.
حجت الاسلام پوراکبر با اشاره به این که در همه امور از جمله در کسوت روحانیت، انسان زمانی برای خود ارزش قائل است كه به راه و هدف خویش اعتقاد داشته باشد، ادامه داد: حاصل شدن این اعتقاد در بین طلاب و روحانیان درگرو شناسایی ارزشهای طلبگی است تا در ادامه مسير طلبگي، با حفظ و تقويت این ارزشها به سرمنزل مقصود برسيم.
امام جمعه تنکابن با اشاره به ارزش علم و عالم در منظر قرآن، اضافه کرد: خداوند در قرآن میفرماید: در قرآن آمده است هرچند مؤمنان در نزد خداوند ارزشمند هستند اما علما جايگاه ویژهای دارند زیرا عالم، مؤمنپرور بوده و تبليغ و نجات دين به تلاش عالمان دين بستگی دارد.
مدیر حوزه علمیه بابل با بیان این که یک عالم دینی همچون امام خمینی(ره) با نهضت عظیم خود دنیا را مات و مبهوت خود کرد، گفت: سیره علمی و عملی بزرگان دینی بهترین الگو برای رسیدن طلاب به قله های پیشرفت و تعالی است.
وی از طلاب و روحانیان به عنوان طبيب روح مردم یاد کرد و گفت: همه ارزش انسان نیز به روح او است از این رو اگر توانستيم روح مردم را تقويت كنيم، بیماریهای جسمي هم كمتر میشود به همین دلیل میتوان گفت مهمترین رسالت طلاب و روحانیان ارتقای بعد معنوی افراد و جامعه است.
حجت الاسلام پوراکبر رسالت و مرزبانی از حاکمیت اسلام و ولایت فقیه را یکی از مهم ترین رسالتهای حوزه و روحانیت دانست و خاطرنشان کرد: روحانیت آگاه و با بصیرت در ادامه این وظیفه مهم باید به تبلیغ و تبیین دین و ارزش های اسلامی بپردازد.
وی با بیان این که دست های آلوده و پلیدی به دنبال تضعیف ولایت فقیه در جامعه اسلامی است، رسالت حوزه و روحانیت انقلابی در قطع چنین دست هایی را مهم ارزیابی کرد و گفت: حوزه انقلابی باید با هوشیاری و بصیرت از حاکمیت ولایت فقیه در نظام دینی حراست و پشتیبانی کند.
استاد حوزه علمیه مازندران بهترین و نزدیکترین راه برای رسیدن به کمال و مقام بندگی کامل خداوند راه طلبگی است، افزود: باید با نیتی الهی به تحصیل علم و عمل صالح بپردازیم تا سعادتمند شویم.
مدیر حوزه علمیه بابل در بخش پایانی سخنان خود با بیان این که هر فردی که وارد حوزه می شود باید مبنای کار خود را الهی در نظر بگیرد تا به موفقیت دست یابد، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی ها تنها به دنبال دریافت مدرک حوزوی هستند و این مسأله آفت بزرگی برای حوزه است./202/950/ب1