تسلط به علم روز و شیوه بیان لازمه تبلیغ اثرگذار است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، علیرضا رحیمی، بعداز ظهر امروز در نخستین روز از گردهمایی کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش قطب ۳ کشوری که سالن جلسات خانه معلم خرم آباد در حال برگزاری است، گفت: مبلغان و متولیان پرورشی و تربیتی باید براساس ملاک فعالیتهای سند تحول در حوزه و آموزش و پرورش اقدام کنند.
وی با تأکید بر اینکه فعالیتهای تبلیغی مبلغان باید براساس شاخصه های دین مبین اسلام باشد، افزود: یک مبلغ باید در انجام رسالت تبلیغی خویش معارف اهل بیت(ع) و فرهنگ ناب اسلامی را گسترش دهد.
رحیمی داشتن علم و شیوه بیان را دو عنصر اثرگذار در امر تبلیغ دانست و اظهار کرد: برای فعالیت در عرصه تبلیغ و تربیت دینی دانش آموزان باید اولویت هایی برای تربیت اسلامی دانش آموزان تعریف و به آن عمل شود.
وی مشارکت حوزویان و مربیان پرورشی را امری مهم در جهت تربیت دینی دانش آموزان دانست و خاطرنشان کرد: داشتن برنامه و هدف برای مبلغان و مربیان پرورشی در انجام فعالیت تبلیغی نقش مؤثری دارد.
معاون پرورشی و برنامه ریزی ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش کشور در ادامه مخاطب شناسی را اصلی ترین عنصر در زمینه تبلیغ خواند و گفت: فعالیت تبلیغی مبلغان و مربیان باید براساس نیاز مخاطبان باشد.
وی با تأکید بر اینکه ضروری است در سنین پیش دبستانی و مدارس ابتدایی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی سرمایه گذاری صورت گیرد، خاطرنشان کرد: تقویت پایه های دینی دانش آموز از ابتدا موجب کاهش آسیبهای اجتماعی در سنین بالا می شود.
رحیمی در پایان این همایش عنوان کرد: برنامه های ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش باید در مدارس عملی شود./9459/202/ب2