۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۳
کد خبر: ۴۵۶۰۸۷

چند خبر کوتاه از استان هرمزگان

ورود کشتی ایران - کاشان وارد ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندرعباس، بهره برداری از سکوی ۱۷ پارس جنوبی در بندرعباس و بازدید از آزمایشگاه استاندارد کیمیا سنجش خلیج فارس از جمله اخبار کوتاه استان هرمزگان است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرگزاری رسا در هرمزگان، کشتی ایران - کاشان با 21 گره دریایی سرعت و ظرفیت حمل 2 هزار و 200 کانتینر با حضور اسحاق جهانگیری وارد ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران شد.

همه مراحل طراحی و ساخت این کشتی که  دارای 158 متر طول، 30 متر عرض بوده به دست متخصصان مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل در شرکت بحر گسترش بندرعباس و مطابق با استانداردهای بین المللی صورت گرفته است.

بیش از این کشتی‌ های اقیانوس پیمای ایران - اراک و ایران - شهرکرد در مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فرا ساحل ایران در بندرعباس ساخته و تقریبا 250 مایل دریایی در 5 روز دریانوردی، تست دریانوردی برای این شناور انجام شد که این تست با موفقیت روبرو شد.

مجتمع کشتی سازی فراساحل از مجتمع های بزرگ خاورمیانه است که در زمینه ساخت و تعمیر کشتی های اقیانوس پیما و سازه های نفتی فعالیت دارد، کشتی ایران کاشان سومین کشتی اقیانوس پیما بعد از کشتی های ایران اراک و ایران شهرکرد است که در مجتمع ایزوایکو ساخته شده است،

هم اکنون گواهینامه بین المللی این کشتی پس از موفقیت در آزمایش‌ها و تست‌های دریانوردی صادر شده که با صدور آن کشتی ایران - کاشان اجازه دریانوردی و حمل بار را کسب کرده است.

سکوی ۱۷ پارس جنوبی در بندرعباس افتتاح و به بهره برداری رسید

 سکوی ۱۷ پارس جنوبی حاصل تلاش متخصصان داخلی در شرکت ایزوایکو (شرکت کشتی سازی و صنایع فراساحل در بندرعباس) و شامل دو سکوی گازی فاز 14 پارس جنوبی، 2 سکوی نفتی هندیجان و 3 سکوی نفتی هنگام است.

سکوی 2 هزار و 300 تنی 17 بی پارس جنوبی به عنوان چهارمین سکوی این میدان مشترک، که ظرفیت استحصال 500 میلیون فوت مکعب گاز در روز 14.5 میلیون متر مکعب را دارد امروز با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

نصب این سکو در 20 آبان‌ماه و راه‌اندازی آن تا اوایل اسفند امسال انجام می‌ شود و با بهره‌ برداری از سکوی 17B، فازهای 17 و 18 پارس جنوبی به طور کامل راه‌ اندازی می‌ شود.

اوایل تیر امسال سکوی گازی فاز 18 پارس جنوبی که در ایزواکو ساخته شده بود در پارس جنوبی با موفقیت نصب شد.

همچنین طراحی و ساخت و نصب انواع سازه‌های فراساحلی در 37 کیلومتری سواحل غرب شهر بندرعباس احداث شده که به صورت هلدینگ اداره می‌شود.

مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران با یک هزار و 100هکتار مساحت و 380هکتار حوضچه آرامش و در حوض خشک با هدف طراحی، ساخت و تعمیر انواع شناورها فعالیت می‌کند.

جهت رشد علمی کشور باید متخصصان بومی تربیت شود

امام جمعه بندرلنگه گفت: باید نیازهای منطقه را در خصوص مسائل صنعتی و اقتصادی دید و در خصوص تربیت مربی و اساتید بومی در جهت رشد علمی دانش آموزان، نخبگان و دانشجویان گام‌های اساسی برداشته شود.

حجت الاسلام سید محمدجواد رکنی امام جمعه، سید حسین فاطمی فرمانده سپاه، صفر شیبانی مدیر گمرکات، محمد علی قانع رییس اداره استاندارد بندرلنگه و ایوب زارعی شهردار و حمید ملکپور رئیس شورای اسلامی بندرکنگ از آزمایشگاه استاندارد کیمیا سنجش خلیج فارس این شهرستان بازدید کردند.

وی در این بازدید اظهار داشت: باید به بومی‌سازی صنعتی و اقتصادی در کشور نزدیک‌تر شویم تا نیازمان به کشورهای دیگر کمتر شود و بهترین کار در این خصوص تکیه بر اقتصاد مقاومتی است.

حجت الاسلام رکنی افزود: باید نیازهای منطقه را در خصوص مسائل صنعتی و اقتصادی دید و در خصوص تربیت مربی و اساتید بومی در جهت رشد علمی دانش آموزان، نخبگان و دانشجویان گام‌های اساسی برداشته شود.

امام جمعه بندر لنگه اضافه کرد: مشاورین علمی مشاوره درست بدهند تا نیازهای منطقه سنجیده شود و در چند سال آینده به همت و تلاش متخصصان داخلی در صنایع مورد نیاز کشور خودکفا شویم.

گفتنی است، آزمایشگاه کیمیا سنجش خلیج فارس از سال 1391 در شهرستان بندرلنگه در زمینه آزمون‌های فلزات سنگین، فیزیکو شیمیایی و آفت‌کش‌ها در مواد غذایی، و همچنین آزمون‌های سرطان زایی، رنگهای نساجی فعالیت خود را شروع کرده و هدف این آزمایشگاه کنترل کیفیت کالاها خصوصا مواد غذایی که مورد مصرف جامعه هست، است و این مجموعه تلاش دارد که فرهنگ رعایت استاندارد را در افراد جامعه نهادینه کند./303/851/ب1

ارسال نظرات