۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۷
کد خبر: ۴۵۷۲۴۷
معاون تبلیغ مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین:

تدوین طرح تحول حوزه نیازمند مساعدت مسؤولان و مدیران آگاه است

معاون تبلیغ مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین تحقق طرح تحول حوزه را منوط به برنامه ریزی مدون و هدفدار از سوی مدیریت جدید حوزه دانست و گفت: مدیریت جدید حوزه با همکاری و مساعدت مسؤولان آگاه در این زمینه می‌تواند در کوتاه مدت برای عملی شدن این طرح برنامه‌ریزی کند.
اکبر رمضانی

حجت الاسلام اکبر رمضانی، معاون تبلیغ مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین در گفت‎و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب پیرامون تشکیل مرکز مطالعاتی، گفت: بنیان و مبنای ایجاد طرح تحول ریشه علمی و کاربردی دارد، این طرح اگر به اجرا درآید تحولی عظیم در عرصه علم و دانش بوجود خواهد آورد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اجرای این طرح سرفصلی جدید در توسعه علمی کشور خواهد بود، افزود: تشکیل مرکز مطالعات راهبردی از این نظر اهمیت دارد که مسیر را برای تحول عمیق در عرصه علم و دانش به روز و سودمند باز می‌کند و مطالعات تکنیکی را از حالت تئوری و آکادمیک به سمت کاربردی و راهبردی سوق می‌دهد.

معاون تبلیغ مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین در ادامه با بیان اینکه این طرح هنوز نتوانسته است در حوزه‌های علمیه جایگاه خود را به طور کامل به دست آورد، اظهار کرد: یکی از علت های عدم توفیق طرح مذکور استفاده کردن از نظرات کارشناسان و صاحب نظران متخصص درباره این طرح است چرا که به طور اساسی زمانی تدوین یک طرح جامعیت پیدا می کند که پیرامون نقاط قوت و ضعف آن با اهل فن در این زمینه مشورت شود.

تدوین طرح تحول نیازمند مساعدت مسؤولان و مدیران آگاه است

حجت الاسلام رمضانی در ادامه تحقق طرح مذکور را منوط به برنامه ریزی مدون و هدفدار از سوی مدیریت جدید حوزه دانست و ابراز کرد: مدیریت جدید حوزه با همکاری و مساعدت مسؤولان آگاه در این زمینه می‌تواند در کوتاه مدت برای عملی شدن این طرح برنامه‌ریزی کند درباره اجرایی شدن این طرح لازم است از نظرات مفید و سازنده مدیران حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم استفاده شود و از میان آنها نظرات کاربردی و لازم الاجرا انتخاب و به مرحله ظهور برسد.

وی در ادامه با بیان اینکه تشکیل مرکز مطالعات راهبردی متشکل از نخبگان و فرزانگان گامی مؤثر به سمت رشد علمی خواهد بود، ابراز کرد: تشکیل چنین مرکزی با حضور فرزانگان و نخبگان از این نظر اهمیت دارد که زمینه توسعه و پیشرفت علمی را در حوزه‌های علمیه در سطح بالایی فراهم می‌کند و موجب می‌شود افرادی که به عضویت این مرکز دست پیدا می‌کنند از همان آغاز به صورت حرفه‌ای و با مهارت بالا کار علمی خود را به ظهور برسانند.

معاون تبلیغ مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین در ادامه با اشاره به اینکه اموری که لازم است در این مرکز مورد بررسی قرار بگیرد باید به طور کامل کارشناسی شده باشد گفت: از جمله اموری که لازم است در این مرکز مورد بررسی قرار بگیرد تحلیل جز به جز برنامه‌های این مرکز از طریق برگزاری جلسات هفتگی یا ماهانه با حضور صاحب نظران و کارشناس مربوطه است این امر موجب می‌شود نقاط ضعف و قوت این طرح مورد ارزیابی قرار بگیرد.

حوزه‌های علمیه همواره حافظ دستاوردهای نظام اسلامی بوده‌اند

حجت الاسلام رمضانی در ادامه با بیان اینکه حوزه‌های علمیه همواره پشتوانه محکمی برای نظام جمهوری بوده‌اند، عنوان کرد: رابطه حکومت دینی و حوزه‌های علمیه باید یک رابطه طرفینی و دو سویه باشد قوت این رابطه باید به حدی باشد که اگر حکومت در برخی قسمت‌ها دچار ضعف می‌شود انتقاد حوزه را نسبت به خود بپذیرد و در قسمت‌هایی که حکم دین را اجرا می‌کند مورد حمایت حوزه‌ها قرار بگیرد.

وی در پایان گفت: حوزه‌های علمیه همواره به عنوان حافظان دین و نظام اسلامی بوده و هستند و در هیچ زمانی خود را از نظام اسلامی جدا ندیده و نمی‌بینند روحانیت همیشه در صحنه همواره دلسوز این نظام و دستاوردهای آن بوده است و تاکنون توانسته است در تمام ابعاد نظام را به جلو پیش ببرد و از آسیب رسانی اعتقادی دشمنان به نظام جلوگیری کند./873/302/ب2

ارسال نظرات