۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹
کد خبر: ۴۶۲۵۲۳
حجت الاسلام صابری اراکی:

اربعین، نهادینه شدن فرهنگ و اندیشه حسینی در زندگی است

استاد حوزه و دانشگاه ظهر اربعین در گلستان شهدای نجف‌آباد گفت: پیاده‌روی اربعین نمونه کوچکی از دانشگاه معارف حسین است که انسان را به کمال می‌رساند و هر کس بخواهد به سعادت دنیا و آخرت برسد، باید فرهنگ و اندیشه حسین را سرلوحه زندگی‌اش کند.
الاسلام ابوالفضل صابری اراکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نجف آباد، حجت‌الاسلام ابوالفضل صابری اراکی، استاد حوزه و دانشگاه در اجتماع عظیم اربعین که ظهر امروز در گلستان شهدای نجف‌آباد برگزار شد، وجود مقدس امام حسین(ع) را واژه‌ای جهانی برشمرد و گفت: نام حسین(ع) دیگر متعلق به یک کشور و یک دین نیست و قیام عاشورا تمام مرزهای دینی و جغرافیایی را در نوریده است.

وی امام حسین(ع) را متعلق به هر پنج قاره عالم بیان کرد و افزود: امام حسین(ع) با دانشگاهی که تأسیس کرد، اقصی نقاط عالم با مکتب حسین(ع) آشنا شدند و اوج این شعور حسینی در پیاده‌روی میلیونی اربعین که از تمام ادیان و کشورها حضور دارند، نشان داده‌ شده است.

حجت‌الاسلام صابری اراکی یکی از آسیب‌های امروز جامعه را مدرک‌گرایی عنوان کرد و بیان داشت: متأسفانه یکی از رسوم غلطی که در جامعه رواج یافته است، سعادت جوانان در گرو تحصیلات دانشگاهی معرفی می‌کنند و این عامل حتی در انتخاب همسر نیز تأثیرگذار شده است.

وی در ادامه گفت: با آنکه در جامعه امروز نیازمند جوانان تحصیل کرده و رسیدن به بالاترین سطح علمی در جهان هستیم ولی از دیدگاه مکتب اسلام صرف تحصیلات عامل خوشبختی نیست و چرا باید در یک جامعه اسلامی که این‌گونه ارزش‌ها برایشان مهم است، به مدرک‌گرایی این‌گونه توجه شود.

استاد حوزه و دانشگاه برخی اقدامات در جهت اسلامی شدن دانشگاه‌ها را بی نتیجه دانست و افزود: صرف تفکیک جنسیتی در محیط دانشگاه‌ها مشکل را حل نمی‌کند، اگر بخواهیم مشکل حل شود باید دانشجو ما قبل از ورود به دانشگاه، در دانشگاه معارف اهل‌بیت وارد شده باشد و هر کس دانشجوی کربلا شود با ورود به دانشگاه، خروجی‌اش شهیدانی چون شهید چمران خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر بخواهیم از باتلاق شبکه‌های اجتماعی که مانند موریانه به جان خانواده‌های ما افتاده است، رهایی پیدا کنیم، تنها راهش واکسیناسیون در دانشگاه اهل‌بیت(ع) و امیر عزت و آزادگی حسین است تا جوانان و نوجوانانی مانند قاسم بن الحسن و علی‌اکبر پرورش یابند که در مکتب حسین(ع)، دارای چنان روح با عظمت و بزرگی شدند.

حجت‌الاسلام صابری اراکی درباره عظمت روز اربعین نیز گفت: خطبه‌خوانی حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) در زمان اسارت که همه‌اش آزادگی و حریت بود، کاخ امویان را تا ابد به زباله‌دان تاریخ فرستاد و اگر حضرت قبل از رفتن به مدینه به کربلا و زیارت شهدا آمدند، برای پایه‌گذاری تفکر کربلایی و عاشورایی بود.

وی در ادامه بیان داشت: حضور در چنین اجتماع عظیمی در پیاده‌روی اربعین که از تمام اقشار حضور دارند، نمونه کوچکی از دانشگاه معارف حسین(ع) است که دیگر آنچه از متاع دنیا در این حضور ارزشی ندارد و انسان را به کمال می‌رساند و هر کس بخواهد به سعادت دنیا و آخرت برسد، باید فرهنگ و اندیشه حسین را سرلوحه زندگی‌اش کند.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: بازاری که بگوید یا حسین(ع) و رباخواری کند، ضد حسین(ع) است، مسؤولی که دم از حسین(ع) بزند و عدالت را رعایت نکند، ضد حسین(ع) است و یک شیعه واقعی کسی است که فکر و زبان و عملش حسینی باشد که اگر دم از حسین می‌زند، اعمال و رفتارش نیز حسینی گونه باشد.

پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی که برای اولین سال همزمان با سراسر کشور در شهر نجف‌آباد برگزار شد، از میدان امام این شهر که در طول انقلاب و 8 سال دفاع مقدس، شاهد تشییع 2500 شهید بوده تا گلستان شهدای نجف‌آباد با حضور تمام هیأت‌های مذهبی شهرستان انجام شد./1306/202/ب2

ارسال نظرات