جوانان اخلاق، اعتقادات و مسائل ارزشي را ملاك ازدواج قرار دهند
حجت الاسلام سميع الله مردان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، با تبريک سالروز پيوند آسماني رسول گرامي اسلام(ص) با حضرت خديجه(س) گفت: خديجه براي ازدواج با محمد امين(ص) فضيلت معنوي را به جاي ماديات، انتخاب کرد.
وي افزود: در شرايطي که حضرت محمد(ص) هنوز به پيامبري مبعوث نشده بود و ازدواجها بر اساس معيارهاي مادي بود، جذبه اخلاقي و فضائل معنوي پيامبراكرم(ص) خديجه را براي ازدواج با پيامبر ترغيب کرد.
اين استاد دانشگاه، علاقه خديجه به پيامبر اسلام را صرف نظر از عشق و علاقه زناشويي، عشقي معنوي خواند و افزود: حضرت خديجه، حضرت محمد (ص) را انساني کامل در صفات انساني و به دور از رزايل اخلاقي مي ديد، بنابراين به همسري پيامبراكرم(ص) درآمد و هم گام با او رسالتي مهم را در زندگي خود به اتمام رساند.
حجت الاسلام مردان، به اصالت خانوادگي و نجابت ذاتي خديجه اشاره و تصريح کرد: حضرت خديجه(س) با وجود ثروت فراوان، هرگز از راه نجابت و عفت فاصله نگرفت و از مال و ثروتش براي دستگيري فقرا و ايتام استفاده مي کرد.
اين کارشناس مذهبي، با اشاره به اينکه خديجه مشتاقانه از همسر خود در تمامي سختيها جانبداري و آرامش روحي پيامبر اكرم(ص) را فراهم مي کرد، افزود: اين بانوي پاکدامن از مشکلاتي که بر سر راه تبليغ و دعوت الهي پيامبر قرار داشت آگاه بود و در برابر همه سختيها بردباري ميکرد و زمينه استحکام دين اسلام را به خوبي، انجام داد.
حجت الاسلام مردان با اشاره به اينکه ايمان خديجه به رسالت پيامبراكرم(ص) سالهاي قبل از بعثت اتفاق افتاد، خاطر نشان کرد: به همين سبب، پس از مبعوث شدن حضرت محمد(ص) به رسالت الهي، خديجه نخستين شخصي بود که به وي ايمان آورد.
وي، يکي از مهم ترين پيامهاي اين ازدواج مبارک را توجه به معيارهاي اسلامي و فضائل اخلاقي دانست و افزود: جوانان و خانواده ها بايد اخلاق، اعتقادات و مسائل ارزشي را ملاک هاي اصلي ازدواج قرار دهند و زندگي مشترک خود را بر پايههاي صداقت، صميميت، احترام و محبت بنا کنند.
عضو شوراي فرهنگ عمومي شهرستان آران و بيدگل افزود: طلاق، نابساماني روابط زناشويي و اکثر آسيبهاي اجتماعي، ناشي از فاصله گرفتن از الگوهاي ديني است./1307/302/ب3