۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۱
کد خبر: ۴۶۷۲۴۶
مدیر حوزه های علمیه هرمزگان:

 افزایش کیفیت خدمات اداری و مناسبات انسانی نیازمند وجود اخلاق مثبت در ادارات است

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با تأکید بر اینکه افزایش کیفیت خدمات اداری و افزایش مناسبات انسانی نیازمند وجود اخلاق مثبت در ادارات است، گفت: اخلاق خوب و حسنه در اداره، افزایش اعتماد و به تبع آن بهره وری سازمانی و رضایت زندگی شغلی در کارکنان را در پی دارد.
حجت الاسلام مختاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام روح الله مختاری، مدیر حوزه های علمیه هرمزگان امروز در دوره آموزشی ویژه کارکنان دستگاه های اجرایی که با موضوع اخلاق اداری در سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی حاجی آباد برگزار شد، اخلاق را یکی از مؤلفه های اصلی در ارتقای روابط انسانی عنوان کرد و گفت: این سنت حسنه که سیره همه امامان معصوم(ع) است در ادارات که سبب نفوذ در قلوب مخاطبان و تعادل و تسهیل ارتباطات سطوح مختلف سازمانی می شود، بیشتر مشهود است.

وی افزود: يكي از مؤلفه هاي اصلي در ارتقای مناسبات انساني به ویژه در ادارات كه سبب نفوذ در قلوب مخاطبان و تعادل و تسهيل ارتباطات سطوح مختلف سازماني مي شود، اخلاق است. 

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان تصریح کرد: وجود اخلاق مثبت در اداره، مي تواند يكي از مؤلفه هاي مهم و اساسي در افزايش كيفيت خدمات اداري و افزايش مناسبات انساني در بين همكاران اداري و همچنین افزايش اعتماد و به تبع آن بهره وري سازماني و رضايت زندگي شغلي در كاركنان شود.

حجت الاسلام مختاربی ادامه داد: اگر اخلاق اد‌اري، د‌ر زند‌گي كاري انسان وجود‌ و حضور د‌اشته باشد‌ كار كرد‌ن شيرين و توأم با رضايت شغلي و احساس رضايت و خود‌شكوفايي از يك سو و رضايت مرد‌م وپيشرفت امور و شكوفايي كار از د‌يگر سوي است.

وی همچنین گفت: وجود اخلاق مثبت در اداره، می تواند یکی از مولفه های مهم و اساسی در افزایش کیفیت خدمات اداری و افزایش مناسبات انسانی باشد.

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با تأکید بر رعایت اخلاق نیکو در زندگی شخصی و فردی، بیان داشت: اگر اخلاق، د‌ر زند‌گی فردی و اداری کارکنان وجود‌ و حضور د‌اشته باشد‌ کار کرد‌ن شیرین و وتوام با رضایت شغلی و احساس رضایت و خود‌شکوفایی از یک سو و رضایت مرد‌م وپیشرفت امور و شکوفایی کار از د‌یگر سوی است.

امام جمعه حاجی آباد با تأکید بر اینکه رشد‌ و شکوفایی استعد‌اد‌های انسان د‌ر جهت کمال، د‌ر عرصه کار و عمل بر پایه‌های اخلاق اد‌اری است، ابراز داشت: حضور اخلاق اد‌اری، کار کرد‌ن را از صورتی تکراری، خسته‌کنند‌ه و ملال‌آور بیرون می‌برد‌ و به انسان احساس تعالی می‌بخشد‌.

وی در ادامه افزود: همین احساس تعالی د‌ر نفسِ کار کرد‌ن و مناسبات انسانی با د‌یگران به‌ شد‌ت تأثیر می‌گذارد‌ و با شکسته شد‌ن اخلاق، همه حریم ها می‌شکند‌ و چون حریم‌ها شکسته شود‌ هر پلید‌ی د‌ر باطن و ظاهر و د‌ر مناسبات و روابط ظهور کند‌.

گفتنی است، در این جلسه حجت الاسلام درویشی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و امام جمعه سابق کهنوج نیز به ایراد سخنرانی پرداخت./851/203/ب2

ارسال نظرات