اعتقاد به اقتصاد مقاومتی؛ مهم ترین مؤلفه اقتصادی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، صبح امروز در هشتمین همایش ملی سیره علوی که در دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این همایش الگو گرفتن از شخصیتی است که تمام ابعاد زندگی آن حضرت سرمشق نیکو برای بشریت است.
وی با اشاره به اینکه این همایش هر سال با رویکرد شعار سال از سوی رهبری برگزار می شود، افزود: هشتمین همایش سیره علوی با رویکرد اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است.
نماینده ولی فقیه در لرستان از اقتصاد مقاومتی به عنوان اقتصادی پیشرو، ایده آل مطلوب یاد کرد که برای همه دنیا الگو است و عنوان داشت: ما به دنبال اقتصاد مقاومتی هستیم، این اقتصاد می تواند پیشرفت و رشد اقتصادی را برای ما به ارمغان بیاورد.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با بیان اینکه حضرت علی(ع) به عنوان الگوی بشریت و اقتصاد مقاومتی به عنوان الگوی اقتصاد در دنیا است، افزود: این مهم از اهداف برگزاری همایش ملی سیره علوی است.
وی با بیان اینکه سیره و سنت علی(ع) در همه ابعاد به ویژه در بُعد اقتصاد الگو است، خاطرنشان کرد: دوران حکومت علی(ع) دوران سخت جامعه بوده است و سه جنگ بزرگ اتفاق افتاد، سیره ای که علی (ع) اعمال کردند برای ما الگو است.
جامعه امروز نیازمند سیره علوی است
امام جمعه خرم آباد بیان داشت: انقلاب اسلامی ریشه در اسلام ناب و سیره علوی دارد، امروز بیش از هر زمانی دیگر نیازمند سیره و سنت علی(ع) هستیم.
امام جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه علی(ع) در حدیثی برای اقتصاد، معیشت و اقتصاد مقاومتی سه مؤلفه اساسی را برمی شمارد، اظهار داشت: وقتی خداوند می خواهد به یک بنده و جامعه ای خیری عطا کند به او سه مسأله می آموزد و این موارد الهام اقتصاد، ایمان و اعتماد به اقتصاد است.
وی با بیان اینکه اولین مؤلفه اقتصاد مقاومتی، اعتقاد به اقتصاد و فکر اقتصاد مقاومتی است، خاطرنشان کرد: اگر اعتقاد وجود داشته باشد، می توان برای تحقق آن اقدام کرد، اقتصاد مقاومتی پیش ازآن که به شعار و گفت و گو نیازمند باشد، به عمل نیازمند است.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یعنی باور به اینکه می توانیم اقتصاد پایدار داشته باشیم، تصریح کرد: با حفظ استقلال و حفظ هویت اقتصادی می توانیم کشور را به سمت پیشرفت هدایت کنیم.
وی از اقتصاد مقاومتی به معنای باور به ایمان اسلامی، باور به توانمندیهای علمی جوانان، استعداد داخلی و مشارکت مردم برای پیشرفت و سازندگی یاد کرد.
نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: امروز به فکر و اندیشه اقتصادی، اعتقاد به اقتصاد و سیاست های مقاومتی نیازمند هستیم، که با دو نگاه توکل، ایمان و اعتماد به خدا، و نگاه دیگر به مردم مشارکت و دخالت و سپردن امور به مردم عملی می شود.
وی بیان داشت: دومین ویژگی در سیره علوی مدیریت و تدبیر نیکو است که از مهم ترین مؤلفه های اقتصاد مقاومتی است، بسیاری از سرمایه ها به خاطر سوء مدیریت و سوء تدبیر به هدر رفته است.
امام جمعه خرم آباد آفت معیشت را سوء تدبیر و سوء مدیریت دانست و خاطرنشان کرد: حسن تدبیر و مدیریت نیکو مال اندک را رشد می دهد اما سوء تدبیر سرمایه زیاد را نابود می کند.
وی با تأکید بر ضرورت توجه به مدیریت صحیح در منابع، مدیریت در سرمایه و مدیریت در مصرف در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی، افزود: سومین مؤلفه اقتصاد مقاومتی دوری از افراط و تفریط است.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با بیان اینکه «مصرف به مقدار ضرورت و تولید به بی نهایت» باید شعار ما در تحقق اقتصاد مقاومتی باشد، اظهار داشت: جامعه ای می تواند از اقتصاد سالم و رشد اقتصادی برخوردار باشد که مصرفش به میزان حداقل و تولید بالایی داشته باشد./9451/202/ب2