برنامه های ستاد بزرگداشت حماسه 6 بهمن آمل تشریح شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، احمد منفرد، رییس ستاد بزرگداشت حماسه اسلامی ششم بهمن سال 60 آمل در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران که با حضور دبیر ستاد حماسه ششم بهمن، روسای کمیته ها و حماسه سازان این روز بزرگ در سالن فرمانداری آمل برگزار شد با بیان اینکه هفته گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن مختص هفته خاصی نیست، گفت: مردم آمل در خلق این حماسه بزرگ ثابت کردند که از حامیان و حافظان نظام اسلامی هستند.
فرماندار ویژه آمل افزود: همین مردم بودند که کشور را دربرابر تهدیدات حفاظت کردند و سبب افزایش ایستادگی در مقابل همه تهدیدات دشمن و پیش قراولان در عرصه های تهاجم اقتصادی و شبیخون فرهنگی شدند.
وی با قدردانی از حضور حماسی مردم در تمام صحنه ها یادآورشد: باهم بودن سبب می شود که دشمن نتواند ایجاد اختلاف کند و حضور مردم در حماسه اسلامی ششم بهمن آمل که به عنوان هویت ملی و دینی ما است مصداق همین مدعی قرار دارد.
معاون استاندار مازندران تصریح کرد: زمانی که انقلاب اسلامی به بارنشست توطئه های استکبار جهانی شکل گرفت که نماد استکبار غرب آمریکا و استکبار شرق شوروی سابق بود که هر دو برای مقابله با انقلاب اسلامی وحدت داشتند.
منفرد ادامه داد: اتحادیه کمونیست ها که وابسته به اردوگاه غرب بودند شبانه به شهر آمل حمله کردند و تصور آنها این بود که با استفاده از جنگل و بستن جاده هراز و به شهادت رساندن عده ای از مردم ترس و دلهره را در میان مردم ایجاد کنند تا بتوانند به مقاصد خود برسند.
منفرد افزود: ضرورت دارد امروز فضای سال 60 آمل را طوری تبیین و برنامه ریزی کنیم و به نسل جدید انتقال دهیم که هیچ خاطره ای ندارند و برای زنده نگه داشتن این حماسه اسلامی از کلیه اصحاب قلم دعوت می شود که بیایند با جمع آوری خاطره و کتابها درقالب رمان و داستان بنویسند و در اختیار مردم قرار دهند.
محمد محمدی، رییس اداره فرهنگ و اسلامی شهرستان آمل و رییس کمیته فرهنگی ستاد گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن آمل در این نشست گفت: متاسفانه برای گرامیداشت این روز بزرگ هیج شهری همایشی و برنامه ای اجرا نمی کند و این رویداد فرهنگی که متعلق به مازندران و کشور است نادیده گرفته می شود.
وی ادامه داد: ضعف از خودمان است که نتوانستیم این حماسه اسلامی را خوب معرفی کنیم و مدیران استانی برای وقایع مهم کشور همایش استانی می گذارند اما برای حماسه ششم بهمن حرکتی انجام ندادند.
رییس کمیته فرهنگی ستاد گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن آمل با انتقاد از کم توجهی مدیران شهرستانی نسبت به اجرای برنامه گرامیداشت اظهارداشت: تاکنون 6 اداره برنامه های خود را اعلام کردند.
محمدی ادامه داد: شهرستان آمل برای گرامیداشت 41 شهید والامقام بیش از 66 همایش و رویداد فرهنگی و هنری را همزمان با هفته بزرگداشت حماسه اسلامی ششم بهمن سال 60 آمل برگزار می کند.
علی امانی، قائم مقام اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران و دبیر ستاد گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن آمل گفت: امسال برخلاف سالهای گذشته برنامه هایی در قالب برپایی همایش حماسه سازان مرد با پسرانشان و حماسه سازان زن به همراه دخترانشان در حسینیه ثارالله سپاه آمل برگزار می شود.
وی همچنین از اجرای برنامه هفته فرهنگی در گرامیداشت این روز بزرگ خبرداد و افزود: این برنامه با همکاری صدا وسیمای مرکز مازندران تهیه و درطول هفته از سیمای استانی پخش می شود.
دبیر ستاد گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن آمل از اجرای نورافشانی در شب ششم بهمن، چاپ کتاب زندگینامه شهیدان سقا علیزاده و سیده طاهره هاشمی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران، برگزاری همایش با سخنرانی آیت الله رئیس تولیت آستان مقدس امام رضا درشب پنجم بهمن، رونمایی از تمبر یادبود، برپایی ایستگاه های صلواتی، نصب بنر درسطح شهر، برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی، افتتاح گلزار شهدا و دیگر برنامه ها صورت می گیرد.
امانی ادامه داد: ویژه برنامه بزرگداشت حماسه اسلامی ششم بهمن سال 60 آمل نیز در شب پنج بهمن با سخنرانی حجتالاسلام رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در مصلی قدس آمل برگزار می شود.
گفتنی است، مردم شهرستان هزارسنگر آمل در سال 60 نام خود را در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار کردند که امام خمینی(ره) در وصیت نامه سیاسی الهی خویش از شهر آمل و مردم فداکار آن قدردانی کرده و فرمودند از شهر آمل و مردم فداکار آن تشکر می کنم./202/1314/ب1