نباید دستاوردهای بشری در تعریف اقتصاد مقاومتی وارد شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، قاسم پورحسن استاد فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی، امروز در همایش اقتصاد مقاومتی که در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد، با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک تفکر و بنیان جدید است، گفت: وقتی ما مواریث خود را فراموش کرده و متفکران در راستای تفکرات غربی اندیشه کنند تلقی ما از اقتصاد مقاومتی اشتباه خواهد بود.
وی افزود: برای تولید فکر در دانشگاهها باید با طرح پرسش وارد گفتمانهای علمی شویم نه اینکه زیرمجموعه تفکرات غربی به اندیشه پردازیم.
استاد فلسفه عنوان کرد: اساس تفکر، فرهنگ، اقتصاد و تکنولوژی غرب مقهور قدرت است در حالیکه ما میخواهیم از این مقهوریت خارج شویم، بسیاری از کشورهای اسلامی متوجه نشدند که ذیل فرهنگ غرب فکر میکنند ما این مساله را دریافتیم اما برای بیرون رفت از آن توجه جدی نداریم.
وی اظهار داشت: باید نخبگان شناسایی شده و درباره سبک زندگی، اقتصاد مقاومتی و سایر مسائل به تفکر عمیق پرداخته و در این زمینه مقابل قدرت به ایفای نقش داشته باشند، علامه جعفری و علامه طباطبایی و ... نمونههای عینی متفکرانی هستند که باید به آنها توجه کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما نباید دستاوردهای بشری را در تعریف اقتصاد مقاومتی وارد کنیم، بلکه باید با طرح سوال، گسست معرفتی و بینشی خطر را به فرصت تبدیل کنیم./807/202/ب1