تنها راه نجات کشور از بحرانهای موجود اجرای اقتصاد مقاومتی است
مریم گران رکاب، مدیر مدرسه علمیه انسیه الحورا(س)، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره شعار سال 96 مبنی بر «اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال»، گفت: درباب نامگذاری و تعیین شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب باید چنین گفت که مطرح شدن اقتصاد مقاومتی در چندین سال پیاپی مؤید این مطلب است تا توجه همگان را نسبت به الویت امروز جامعه در رابطه با اشتغال و تولید کالای داخلی جلب کند تا با کمترین انحراف و بیشترین سرعت، مسیر انقلاب به حرکت خود ادامه داده و به اهداف متعالی خود دست یابد.
مدیر مدرسه علمیه انسیه الحورا(س) در تبیین اینکه نشانه رشد اقتصادی درون یک کشور، باور مردم آن جامعه به دستساختههای صنعتگران و محققان خود است، ابراز کرد: با توجه به آنچه گفته شد، پرواضح است که از جمله علل سیاق رهبر انقلاب در نامگذاری سالها به این جهت است که ایشان مترصد این امر هستند که مردم را درگیر پیشرفت و استحکام ساخت درونی کشور کنند؛ چراکه ایشان مهمترین عنصر پیشرفت و کارآمدی را مشارکت مردم در صحنه مدیریت و پیشرفت جمهوری اسلامی میدانند.
گران رکاب با اشاره به تحریمهای غیر انسانی غرب بر علیه ایران، بیان داشت: در چند سال اخیر و با شدت یافتن تحریم های یک جانبه و غیرانسانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف متوقف کردن برنامه های صلح آمیز هسته ای ایران، کشور در عرصه اقتصادی دچار مشکلات فراوانی شد.
وی در ادامه با بیان اینکه تنها راه نجات از بحرانهای موجود اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور است، گفت: در اقتصاد مقاومتی، یک رکن اساسی و مهم، مقاوم بودن اقتصاد است، بنابراین اقتصاد باید مقاوم شود؛ و دیگر شرائط لازم، استفاده از همه ظرفیت های دولتی و مردمی است.
مدیر مدرسه علمیه انسیه الحورا(س) با بیان اینکه تکیه بر توان داخلی آن هم در بعد نظامی نشان داد ملت ایران از نظر هوش و توانایی چیزی از کشورهای پیشرفته کم ندارد، تصریح کرد: مردم و مسؤولان باید بدانند که با همت و اعتماد به نفس میتوانند در عرصههای مختلف اقتصادی، مانند حمل و نقل، صنایع و ... فعال باشند و زمینه بی نیازی کشور از بیگانگان را فراهم آورند.
گران رکاب با اشاره به تأکید رهبری بر تکرار شعار سال جاری، شاید اشاره به این مطلب باشد که انتظارات ایشان و مردم در سال های اخیر، در راستای عملکرد مسؤولان اجرایی کشور در بحث اقتصاد مقاومتی برآورده نشده است، اظهار داشت: شاید تکرار این شعار و توضیح و تبیین اقدام و عمل به تولید و اشتغال داخلی به این جهت بوده که توجه و اهتمام بیشتر مسؤولان نسبت به این وظیفه بزرگ جلب شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: جای بسی تاسف است که سیاست قوه مجریه در سالهای اخیر منوط به بحث انرژی هسته ای است که ثمره ای جز متوقف شدن فعالیت های هسته ای در کشور نداشته و این موضوع نتیجه اعتماد به شیطان بزرگ یعنی آمریکا است./813/۳۰۲/ب۲