امام زمان برای گناهان ما نزد خداوند شرمنده میشوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه، شب گذشته در سلسله جلسات درس اخلاق که به همت هیات شهدای گمنام در حسینیه فاطمه الزهرا(س) برگزار شد، گفت: تحمل انسانهای غیر معنوی بخشی از سختیها و دشواریهای انبیا و اولیای الهی بوده است.
وی افزود: به همان میزان که عقل و معنویت انسان رشد مییابد به همان مقدار رنج او از افراد جاهل و و بی دین افزایش مییابد. حضرت موسی(ع) تا هنگامی که در کوه تور مهمان خداوند متعال بود به قدری غرق در لذش شده بود که خواب و خوراک را فراموش کرد اما زمانی که به میان مردم باز گشت رنج و زجرش افزایش یافت.
این استاد حوزه علمیه با تاکید براینکه رنج مومن زکات ایمان و عقل است، اظهار داشت: انسان مومن هرگز از رنجها و سختیهایی که از انسانهای جاهل و یا بی دین به او میرسد فرار نمیکند.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان ادامه داد: رسول خدا(ص) زمانی که در معراج عذاب امت را مشاهده کردند بسیار گریستند و زجر کشیدند. خداوند در قرآن کریم میفرماید: پیامبر(ص) به سعادت دنیوی و اخروی امتش بسیار حریص بودند در حالی که همان مردم نسبت به خودشان چنین نبودند و این بزرگترین زجر برای ایشان به شمار میآید.
این استاد دانشگاه با استناد به روایتی از امام صادق(ع)، گفت: حضرت فرمودند: خداوند هر آنچه را که به پیامبر(ص) عطا فرمود غیر از مقام رسالت به ما نیز عنایت کرده است بنابراین رنجی که پیامبر(ص) میکشیدند اهل بیت(ع) نیز آن را تحمل میکنند.
وی افزود: شرمندگی امام زمان(عج) از خداوند متعال به سبب گناه و نافرمانی بندگان رنج و سختی فراوان دارد.
این استاد حوزه علمیه در پایان خاطر نشان کرد: ما باید نسبت خومان را با امام زمان(عج) مشخص کنیم و با ولایتمداری به پرهیز از گناه و دوری از جهالت اقدام کرده و رنج حضرت را کاهش دهیم./۸۰۷/پ۲۰۲/ب۲