۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸
کد خبر: ۵۳۵۷۴۵
اربعین؛

اربعین کانون معرفی فرهنگ مهدویت به جهانیان است

مدیر حوزه علمیه هرمزگان با تاکید بر اینکه زائران و موکب داران، جامعه اسلامی را متحد می کنند گفت: اجتماع عظیم اربعین، کانون شناخت و معرفی فرهنگ مهدویت به جهانیان است؛ زیرا آشنایی مردم با حضرت حجت از طریق شناخت قیام امام حسین(ع) محقق می شود.
حجت الاسلام مختاری

حجت الاسلام روح الله مختاری مدیر حوزه علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به فضیلت زیارت اربعین حسینی گفت: بر اساس روایات منسوب به ائمه اطهار(ع)، یکی از نشانه های شیعیان، زیارت اربعین سیدالشهداست که در جمیع ایام سال و به ویژه ایام اربعین، ثواب فراوانی برای زائران به همراه دارد.

وی در ادامه با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم اربعین حسینی و آثار و برکات این حضور افزود: همه ما معتقدیم که خداوند متعال، عالم را برای ظهور حضرت حجت(عج) مهندسی کرده و طبق برنامه ای مشخص از سوی پروردگار، این امور پیش می رود تا زمینه ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) فراهم شود.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان همچنین تصریح کرد: در روایات بیان شده که یکی از علائم حتمی ظهور، نام مبارک امام زمان (عج) در زبان های همه مردم دنیا به شکل ویژه ای بیان خواهد شد، به عبارتی دیگر نه تنها شیعیان و پیروان دین مبین اسلام بلکه جهانیان با نام و قیام حضرت مهدی(عج) آشنا خواهند شد.

حجت الاسلام مختاری ادامه داد: آشنایی مردم با حضرت حجت از طریق شناخت قیام امام حسین(ع) محقق می شود، در این مسیر، بزرگترین اتفاقی که می تواند مکتب حسینی و قیام سیدالشهدا(ع)، اهداف و آرمان های آن حصرت و همچنین مهدی موعود را به جهانیان بشناساند اجتماع عظیم اربعین حسینی است.

وی از کاروان زیارت اربعین به عنوان کاروان انتظار و ظهور حضرت ولی عصر(عج) و کانونی برای شناخت امام زمان(عج) به جهانیان نام برد و گفت: در بین زوار اربعین حسینی و همچنین پذیرایی کنندگان از زائران شیعیان، مسلمانان و غیرمسلمانان به چشم می خورند که این مهم بیانگر آن است که امام حسین(ع) و زیارت اربعین به عنوان محور وحدت جامعه اسلامی مطرح است.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان بیان کرد: زائران و موکب داران در نگاه نخست، جامعه اسلامی را متحد می کنند و در نگاه ثانوی نیز پیروان دیگر مکاتب را حول محور محبت به حضرت سیدالشهدا(ع) و ابراز این محبت گردهم جمع آورد.

حجت الاسلام مختاری به بررسی تاریخی جایگاه اربعین و زیارت امام حسین (ع) پرداخت و گفت: با مطالعه سیر تاریخی اربعین در می یابیم که ائمه اطهار(ع) و علمای برجسته اهتمام ویژه ای به پیاده روی زیارت اربعین داشته و علاوه بر اینکه خود با پای پیاده به زیارت سیدالشهدا(ع) در روز اربعین مشرف می شدند شاگردان و اطرافیان خود را به انجام این امر مهم دعوت می کردند، بنابراین زیارت اربعین حسینی به عنوان سیره ای محکم و قطعی از جانب اهل بیت(ع) و اولیای الهی انجام شده است.

وی، حماسه عظيم عاشورا را يك مكتب فكري دانست كه از سال 61 هجري آغاز شده است گفت: این مکتب با گذشت بيش از قرن ها، هنوز از حيات و طراوت و شادابي خاصي برخوردار است و در هر زماني حرف و طرح نوي براي جامعه بشري دارد.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان در پایان سخنان خود با اشاره به رموز ماندگاری نهضت عاشورای حسینی، اراده، مشيت و وعده الهی، اخلاص و انگيزه الهی، نقش رسول خدا(ص) و ائمه (ع)،علمای شيعه، مؤمنین و همچنین مردم ایران را از اهم رموز ماندگاری این نهضت دانست./851/ت۳۰۲/ب۲

ارسال نظرات