۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰
کد خبر: ۵۴۰۳۴۱
مدیر حوزه علمیه هرمزگان:

بسیج با سیاست قوی و برنامه ریزی مدون در جامعه فرهنگ سازی می کند

مدیر حوزه علمیه هرمزگان، پیروزی حشدالشعبی با الگوگیری از بسیج را نمونه بارز تفکر و روحیه بسیجی دانست و گفت: بسیج با سیاست قوی و برنامه ریزی مدون در جامعه فرهنگ سازی می کند.
حجت الاسلام مختاری

حجت الاسلام روح الله مختاری مدیر حوزه علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به کارکرد اجتماعی فرهنگی بسیج در جامعه گفت: در بین مجموعه های مردم نهاد، مجموعه های با پیوستگی اجتماعی وسیع، بیشترین تاثیرگذاری را دارند.

وی در ادامه افزود: هر چه تعداد مخاطبان این مجموعه های مردم نهاد بیشتر باشد تاثیرگذاری سیاست های آن مجموعه بر فرهنگ به ویژه فرهنگ عمومی بیشتر خواهد بود.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان تصریح کرد: در بین مجموعه های مردم نهاد، مجموعه ای به گستردگی بسیج مستضعفین را نمی توان یافت، امام راحل، بذر بسیج را در قلوب مردم ایران کاشتند و حاصل این بذر، درخت تنومندی شده که امروزه نه تنها بر سر مردم ایران اسلامی سایه افکنده بلکه مرزهای ایران را طی کرده و به عنوان تفکری اسلامی مجاهدانه بین المللی در کشورهای مختلف اسلامی گره گشایی می کند.

حجت الاسلام مختاری گفت: گره کور کشور عراق را حشدالشعبی الگو گرفته از بسیج مستضعفین باز کرد، در کشور سوریه نیز بسیج مردمی توانست ارتش را تقویت و بستر ایستادگی در برابر داعش را فراهم کند، در لبنان، فلسطین و یمن نیز روحیه و تفکر بسیجی در میان مردمانش وجود دارد.

وی افزود: با توجه به تعبیر مقام معظم رهبری که فرمودند: کسی که انقلاب و کشور را قبول دارد و قلبش برای ایران اسلامی می تپد، بسیجی است، می توان گفت که همه آحاد مردمی بسیجی هستند و در ایران اسلامی کمتر خانواده ای می توان یافت که افراد ان عضو بسیج نباشند.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان با بیان اینکه حضور موثر بسیج در عرصه فرهنگ برای همگان قابل رؤیت است، تاکید کرد: اما با توجه به وضعیت فعلی جامعه، باید نقاط قوت و ضعف و همچنین فرصت ها و تهدیدات را بررسی شود و بسیج نیز با سیاست قوی و برنامه ریزی مدون، به منظور فرهنگ سازی، در جامعه حضور یابد.

حجت الاسلام مختاری بیان داشت: سالها باید بگذرد تا نگاه عمیق امام راحل برای مردم دنیا مکشوف شود، امام خمینی(ره) با تشکیل بسیج مستضعفین نشان داد که نگاه شان حد و مرز مذهبی و جغرافیایی ندارد و همه مستضعفان اعم از مسلمان و غیر مسلمان، شیعیان و اهل تسنن و در مجموع، پیروان تمامی ادیان الهی که اهل مقابله با طلم و ستم هستند و با نگاه آزادی خواهی و استقلال طلبی و همچنین خدمت صادقانه به مردم می توانند زیر پرچم بسیج مستضعفین قرار گیرند.

وی ادامه داد: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)، حد و مرز ملی را نیز برای بسیج قائل نشدند و مستضعفان را از سراسر دنیا در اروپا، آمریکا، شرق و غرب که تفکری از جنس تفکر و روحیه بسیجی را دارا باشد به عنوان بسیجی معرفی می کنند.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان با اشاره به نقش بسیج در برابر مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن گفت: بسیج، قوی ترین شبکه اجتماعی را در کشور ایران اسلامی در اختیار دارد، می بایست با برنامه ریزی دقیق و ورود عالمانه به عرصه فرهنگ سازی در جامعه، دفاع در مقابل هجمه های فرهنگی دشمنان، خروج از حالت انفعال و دفاع و به فعلیت و تهاجم رسیدن در برابر مبانی فرهنگی غرب، قوی ترین نقش را در حفظ اصالت دینی و فرهنگی جامعه ایفا کند./851/ت۳۰۲/ب۱

ارسال نظرات