مراسم بزرگداشت آیت الله سجادی در نور برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نور، مراسم ترحیم آیت الله سید علی اکبر سجادی نوری بعد از ظهر امروز با حضور جمع کثیری از روحانیان، مدیران مدراس علمیه، طلاب و اقشار مختلف مردم در مسجد صاحب الزمان(عج) شهرستان نور برگزار شد.
حجت الاسلام محمد نظری، رییس ستاد دهه غدیر کشور در این مراسم از آیت الله سجادی به عنوان شخصیتی کم نظیر در اخلاق، تقوا، زهد، ساده زیستی و مردم داری معرفی کرد و گفت: این عالم وارسته دلداده الهی بود.
رییس ستاد دهه غدیر کشور در ادامه سخنان خود با بیان این که آیت الله سجادی(ره) در زهد و تقوا نظیر نداشت، افزود: رحلت این عالم وارسته به حتم ثلمه ای سنگین به جامعه روحانیت و حوزه های علمیه خواهد بود.
استاد حوزه علمیه، وجود چنین شخصیت هایی را نعمتی برای جامعه اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: این عالم وارسته عمر با برکت خود را صرف اعتلای اسلام و انقلاب کرد و لحظه ای از این مسیر خارج نشد.
رییس ستاد دهه غدیر کشور به نقش مهم عالمان دینی در هدایت و راهنمایی جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: علما در طول تاریخ همچون خورشید تابانی بودند که با نور و روشنایی خود مسیر صحیح زندگی را به مردم نشان می دادند.
حجت الاسلام نظری با بیان این که نقش عالم در جامعه اسلامی بسیار ارزشمند است و در قرآن و روایات از آنان تجلیل شده است، تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام در خصوص جایگاه عالمان دین فرمودند؛ علما همانند ستارگان پرفروغی هستند که مردم با راهنمایی آنان مسیر و راه را پیدا میکنند.
رییس ستاد دهه غدیر کشور همچنین با اشاره به این که رحلت یک عالم خسران بسیاری را متوجه جامعه می کند، خاطرنشان کرد: وجود عالمان دین، اثرات ارزشمندی برای جامعه اسلامی در پی خواهد داشت.
حجت الاسلام نظری با بیان این که حضور عالم در هر جامعه ای برکات الهی را برای آن منطقه افزایش می دهد، تصریح کرد: تجربه ثابت کرده هر جا که حضور علمای دین پررنگ تر بوده، بسیاری از مشکلات و آسیب های فرهنگی و اجتماعی از بین رفته است.
استاد حوزه علمیه با تأکید بر این که باید قدر عالمان دینی را در جامعه بدانیم، خاطرنشان کرد: علمای دین حافظان رسالت و آرمان های الهی در جامعه اسلامی محسوب می شوند و وجود آنها امنیت، آرامش و آسایش را برای جامعه دینی به ارمغان خواهد آورد.
رییس ستاد دهه غدیر با بیان این که علما برای حفظ دین و ارزش های اسلامی تلاش های بسیاری انجام دادند، گفت: بقا و گسترش امروز دین در جامعه اسلامی مرهون تلاش ها و از خودگذشتگی های علمای اسلام بوده است.
حجت الاسلام نظری با اشاره به این که علمای دین در همه ادوار حافظ حقیقی اسلام ناب بودند، خاطرنشان کرد: علما برای حفظ و گسترش دین در جامعه هر چه در توان داشتند به کار گرفتند تا امروز اسلام ناب در جهان عزت و عظمتی وصف ناپذیر دارد.
استاد حوزه علمیه با بیان این که دشمنان همواره از رشد و گسترش اسلام ناب هراسان بودند و همه توان خود را نیز برای جلوگیری از جهان مدار شدن دین به کار گرفتند، افزود: اما تلاش های بی وقفه علمای دین مانع از تحقق توطئه ها و هجمه های دشمنان علیه دین شد.
رییس ستاد دهه غدیر کشور با اشاره به این که اگر هدایت های علمای دین نبود جامعه امروز در مسیر انحراف قرار می گرفت، تصریح کرد: علما به عنوان میراث داران پیامبران الهی و ائمه معصومین(ع) با هدایت صحیح، جامعه را از انحراف مصون نگاه داشتند.
حجت الاسلام نظری در ادامه سخنان خود مردمی بودن را یکی از مهم ترین ویژگی های علمای شیعه دانست و خاطرنشان کرد: علما در طول تاریخ هیچ گاه از مردم جدا نبوده و به همراهی با مردم در همه عرصه ها و صحنه افتخار می کنند.
استاد حوزه علمیه با بیان این که مردم همواره بیوت علما را مأمن و پناهگاهی برای دانسته و می دانند، گفت: این سنت ارزشمند دینی امروز نیز در جامعه اسلامی وجود دارد و برای مردم رفع مشکلات خود به بیوت علما مراجعه می کنند.
رییس ستاد دهه غدیر کشور با تأکید براین که علما هیچ گاه نسبت به امور مردم بیگانه نبودند و همه توان خود را برای رفع مشکلات و گرفتاری مردم به کار گرفتند، افزود: علیرغم همه توطئه های دشمنان، اما یک پیوند عمیق و مستحکمی میان مردم و روحانیت شیعه برقرار است.
حجت الاسلام نظری با اشاره به این که حضور علما در جامعه خنثی کننده توطئه ها و هجمه های دشمنان و بدخواهان علیه دین و ارزش های اسلامی بوده است، خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم حضور یک روحانی و طلبه در نقطه ای دور افتاده با توسعه و عمران آبادی آن منطقه همراه است.
استاد حوزه علمیه با بیان این که برکات وجودی علمای دین همواره شامل حال مردم شده است، تصریح کرد: علما هیچ گاه در سختی ها و مشکلات مردم را رها نکردند و تا آخرین لحظه به همراهی و همگامی با مردم ادامه دادند.
رییس ستاد دهه غدیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود به تواضع و فروتنی آیت الله سجادی(ره) اشاره کرد و گفت: منش و سلوک اخلاقی آن عالم وارسته می تواند بهترین الگو برای جامعه امروز به ویژه طلاب و روحانیان باشد.
حجت الاسلام نظری بر ضرورت بهره گیری از سیره علمای دین از سوی آحاد جامعه تأکید کرد و افزود: در شرایطی که جامعه امروز با مشکلات و معضلات فرهنگی مواجه است، بهترین الگو برای نسل جوان می تواند سیره عملی علمای دین باشد./۹۵۰/پ۲۰۲/ب۲