نقش طلاب خواهر در جامعه غیر قابل انکار است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ایلام، سیده فاطمه موسوی مقدم، مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا اطهر(س) ایلام، امروز در جلسه ستاد پذیرش در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا که با حضور معاونان تشکیل شد، اظهار داشت: نقش طلاب خواهر در جامعه غیر قابل انکار است.
وی افزود: هر ساله شاهد افزایش داوطلبان ورود به مدارس علمیه هستیم که این مساله بیانگر علاقه خواهران ایلامی به تحصیل در حوزه علمیه است.
موسوی مقدم خاطر نشان کرد: هدف از طلبگی تبلیغ و نشر معارف الهی است و هیچ هدفی بالاتر و ارزشمندتر از این نخواهد بود که همکار و هم رسالت انبیای الهی باشیم.
مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا اطهر(س) ایلام عنوان داشت: یکی از اهداف دشمنان دین و مذهب ایجاد شبهات در ذهن مردم است که می طلبد طلاب با همت بالا و اخلاق حسنه و کاملا علمی و منطقی به این شبهات پاسخگو باشند و نگذارند که نقشه های آنها کارساز شود.
وی ادامه داد: بانوان در جامعه نقش بی بدیلی دارند و ارزشمندترین نقش آنها مادر و همسر بودن است از این رو دشمن توجه ویژه ای برای دور کردن و پایین کشیدن زن مسلمان از جایگاه و منزلت خود دارد.
این مدرس حوزه با بیان اینکه وجود طلاب خواهر بیش از هر زمان دیگر در جامعه حس می شود، گفت: با وجود اینکه نیمی از جمعیت کشور را زنان تشکیل می دهند از این رو وجود مبلغانی از جنس خودشان بسیار حیاتی است.
موسوی مقدم ابراز داشت: باید تلاش کرد تا کم و کاستی های مدارس علمیه برطرف شود و این میسر نخواهد شد جز با همت و تلاش جهادی.
مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا اطهر(س) ایلام در پایان جسله ستاد پذیرش خواستار تلاش بیشتر معاونان و کادر و اساتید در جهت ارتقای سطح کیفی و کمی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا اطهر(س) شد./۸۷۹/پ۲۰۳/ب۱