پیگیری مطالبات رهبری مهمترین مسأله در ترویج سند تحول بنیادین است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مهدی کشوری در مراسم افتتاحیه نخستین دوره آموزشی تربیت مدرس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که امروز در مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد با اشاره به ضرورت تحول عنوان کرد: مراکزی که نسبت به مسائل دانشی برنامه ریزی می کنند همواره نیازمند تغییر و تحول هستند.
وی افزود: حوزه علمیه نیز به عنوان یکی از این مراکز این موضوع را در نظر دارد و به همین منظور نیز آموزش های کاربردی و مهارتی با توجه به دغدغه ها و مطالبات رهبری برای کارآمدتر کردن فعالیت ها صورت می گیرد.
مسؤول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه تصریح کرد: یکی از کارهای بسیار خوبی که در این مدت برنامه ریزی شده و در حال اجرا است، دوره تربیت مدرس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است تا از این طریق بتوانیم افرادی را تربیت کنیم که بتوانند در موضوعات سند تحول و مبانی نظری آن در استان خود به تبیین آن بپردازند.
وی اضافه کرد: در بحث سند تحول کارهای خوبی انجام شده است ولی نیاز است که تحول و تغییر را با نگاه ویژه تری مورد توجه قرار دهیم.
حجت الاسلام کشوری پیگیری دغدغه ها و مطالبات رهبری را از موضوعات مهم در بحث اجرای سند تحول دانست و خاطرنشان کرد: در بحث ترویج و تبیین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دغدغه ها و مطالبات رهبری مدنظر ما باشد و همانطور که ایشان فرمودند، نباید به تغییرات جزئی دل خوش کنیم.
وی تأکید کرد: هدف ما این است که در راستای بیانات و تأکیدات رهبر انقلاب قدم برداریم چراکه اگر خودمان به فکر راه چاره ای برای دگرگونی و تغییر نباشیم، دیگران برای ما برنامه ریزی خواهند کرد.
مسؤول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه ابراز کرد: اسنادی مانند سند آموزش 2030 که تحمیلی از جانب یونسکو و سازمان ملل است، نشان می دهد که آن ها به دنبال شعائر اسلامی و مکتب اهل بیت(ع) نیستند و چیزی تدوین می کنند که دقیقاً با مکتب اهل بیت(ع) منافات دارد.
حجت الاسلام کشوری در پایان خاطرنشان کرد: مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه این آمادگی را دارد که در امور فرهنگی، تبلیغی، آموزشی و تهذیبی، کمک حال مجموعه های گوناگون به ویژه آموزش و پرورش باشد./872/پ۲۰۲/س