رواج سبک زندگی اسلامی درگرو تقویت حوزههای علمیه است
![رواج سبک زندگی اسلامی درگرو تقویت حوزههای علمیه است](/files/fa/news/1398/5/17/117335_747.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام امید سعادتی، مدیر مدرسه علمیه آیتالله حکیم (ره) اسفراین، امروز در جمع طلاب دوره تثبیتی حوزه علمیه خراسان، با اشاره به جایگاه و کارکرد حوزههای علمیه، اظهار کرد: امروز حوزه علمیه بهعنوان نماد اصلی دین و اساسیترین پایگاه تبلیغ و تبیین دین الهی است.
وی افزود: بر این اساس اگر مؤمنانی که در انجام تمام واجبات، مستحبات و توصیههایی که خداوند سفارش کرده پیشتاز هستند باید بر اساس آیه هفت سوره محمد، یاریکردن دین خداوند را مدنظر داشته باشند.
حجتالاسلام سعادتی گفت: اگر حوزههای علمیه تقویت شوند، فرهنگ دینی و سبک زندگی اسلامی در کشور رواج پیدا میکند و اینچنین جامعه به سمت جامعه اسلامی پیش میرود.
وی خاطرنشان کرد: در چنین صورتی میتوان اذعان کرد که تقویت و رواج سبک زندگی اسلامی که همواره مقام معظم رهبری در بیانات خود به گرایش جامعه به این نوع سبک زندگی سفارش کردهاند، رابطه مستقیمی با تقویت و بهبود وضعیت حوزههای علمیه دارد.
حجتالاسلام سعادتی اظهار کرد: امروز در کشور شاهد گسترش چشمگیر و سریع دانشگاهها و فضاهای آموزشی دانشگاهی هستیم و این در حالی است که روزبهروز تعداد متقاضیان ورود به دانشگاه روبه کاهش است.
وی ادامه داد: اما متأسفانه افزایش فضای موردنیاز برای حوزههای علمیه از نرخ رشد مناسبی برخوردار نیست؛ بهگونهای که در بسیاری از مناطق کشور حوزههای علمیه با مشکل کمبود فضا و دیگر مشکلات رفاهی، تجهیزاتی و خدماتی دستوپنجه نرم میکنند.
وی گفت: مدارس، ادارات و دیگر ارگانهای دولتی و آموزشی همواره از حوزه علمیه تقاضای اعزام طلبه و ائمه جماعت به این مراکز را دارند؛ اما متأسفانه حوزه علمیه توانایی تأمین طلبه موردنیاز برای تمام تقاضاها را ندارد.
حجتالاسلام سعادتی خاطرنشان کرد: تأمین امام جماعت و طلاب موردنیاز برای ارگانها دولتی و غیردولتی نیازمند تأمین زیرساخت مناسب بهمنظور افزایش ظرفیت آموزش و تربیت طلاب در مدرسه علمیه است./9314/پ310/ب1