۱۲ شهريور ۱۳۸۸ - ۰۵:۱۴
کد خبر: ۶۲۹۶۵
مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان:

ائمه جماعات مساجد شیوه های تبلیغی جدیدی را برای جذب جوانان بکار گیرند

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان، با اشاره به نقش مساجد در تحکیم ارزش های اسلامی گفت: مساجد، عهده‌دار هدایت اندیشه‌ جامعه هستند.‌
مدير كل تبليغات اسلامي گيلان

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام جمال یاری، مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان، در نشست «نماز و جذب جوانان به مسجد» که با حضور ائمه جماعات مساجد استان در محل این اداره کل در رشت برگزار شد، گفت: مساجد مسؤولیت فکری و هدایت اندیشه در جامعه را بر عهده دارند و باید فضای مساجد را برای حضور مردم جذاب کرد.

وی افزود: ترغیب، تشویق و هدایت نسل جوان به سوی مساجد ضروری است، چون مسجد در مکتب اسلام سنگری مستحکم است.
 
مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان، با اشاره به نقش ائمه جماعات در تقویت باورهای دینی در جوانان و نوجوانان گفت: ائمه جماعات برای ترویج هر چه بیشتر نماز و آموزه‌های دینی و اسلامی در مساجد باید از جدیدترین شیوه‌های دینی جهت جذب جوانان و نوجوانان استفاده کنند.
 
حجت الاسلام یاری بهره گیری شیوه های تبلیغی جدید و به روز را در جذب جوانان به مساجد مهم ارزیابی كرد و تصریح كرد: این شیوه های تبلیغی روز نیازمند افزایش سطح معلومات است.
 
وی همچنین افزود: جایگاه اقامه نماز آنقدر بالاست که باید بحث نماز را برای خود و دیگران همیشه یاد آور شویم.
 
مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان، با تأكید بر این‌كه آشنایی هر چه بیشتر جوانان با آموزه های دینی و اسلامی و گرایش آنان به سمت خداشناسی تاثیرات مهمی در پیشگیری از بسیاری ناهنجاری های اجتماعی و اخلاقی در جامعه دارد، خاطر نشان كرد: این امر وظیفه ائمه جماعات و نیز مبلغان را در این بخش سنگین تر می كند.
 
حجت الاسلام یاری ادامه داد: باید فضای مساجد طوری فراهم شود، تا یك جوان و نوجوان بتواند به راحتی جذب مسجد شود.

در ادامه این نشست همچنین حجت الاسلام سید ابوطالب حجازی، مسؤول ستاد اقامه نماز گیلان، همچنین از برگزاری هجدهمین اجلاس نماز، جایگاه اقامه نماز و تلاش مسؤولان، ائمه جماعات در مساجد و دستگاه‌های دولتی استان خبرداد./ پ 202
ارسال نظرات