۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۹
کد خبر: ۶۴۴۹۲۳
ماجرای عکس جنجالی چه بود؟

گاف جدید ضدانقلاب درباره صحبت‌های رئیس جمهور ایران

گاف جدید ضدانقلاب درباره صحبت‌های رئیس جمهور ایران
رسانه‌های ضد انقلاب با اشاره به صحبت آقای روحانی که گفته بود در غرب برای دستمال توالت مامور گذاشته‌اند، مدعی شدند که چنین واقعیتی در غرب وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاري رسا، رسانه های ضدانقلاب بخشی از سخنان رییس جمهور را که اشاره به انتشار عکسی از حفاظت دو پلیس از دستمال توالت کرده بود را به سخره گرفتند و مدعی شدند عکس مورد اشاره دستکاری(فتوشاپ) شده است و واقعیت ندارد.

این شایعه در حالی دست به دست می‌شود که رسانه‌های معتبر جهان ویدئوهایی از حفاظت دستمال توالت توسط پلیس در جهان را منتشر کرده اند.
به عنوان نمونه وبسایت روزنامه «سان» انگلیس با گذاشتن ویدیویی از حضور دو پلیس در یکی از فروشگاه‌های آمریکا نوشت: «بعد از خرید‌های وحشت‌زده بخاطر ترس از کرونا در آمریکا، ذخیره دستمال توالت توسط پلیس محافظت می‌شود».

سوتی جدید ضدانقلاب درباره صحبت‌های رئیس جمهور ایران/ ماجرای عکس جنجالی چه بود؟


این روزنامه نوشته خریدهای وحشت‌زده به دنبال شیوع کرونا به حدی دیوانه‌وار شده است که انبارهای بزرگ برای محافظت از ذخیره دستمال توالت، از «افسرهای پلیس» استفاده می‌کنند. خریداران ادعا کرده‌اند پلیس‌‎هایی را دیده‎اند که صبح دوشنبه از محموله‌های عمده دستمال توالت در داخل یکی از شعبه‌های «کاستکو» داکوتای شمالی محافظت می‌کنند.

سوتی جدید ضدانقلاب درباره صحبت‌های رئیس جمهور ایران/ ماجرای عکس جنجالی چه بود؟

حتی یورو نیوز نیوز با انتشار ویدئویی نوشت: ماموران پلیس در سیدنی استرالیا در تلاشند تا خریداران را آرام کرده و به آنها دستمال توالت می‌دهند.

جوانی که این ویدیو را در توییترش گذاشته نوشته «فضا کمی متشنج شده بود اما با حضور پلیس وضعیت آرام شد.» حضور پلیس برای توزیع عادلانه دستمال توالت موجب شد تا تنشی برای خرید این محصول به وجود نیاید.

در هفته‌های اخیر هجوم وحشت‌زده مردم کشورهای اروپایی و آمریکا به فروشگاه‌ها، باعث کمبود جدی دستمال توالت شده است و علاوه بر صف‌های طولانی، در برخی فروشگاه‌ها بین مردم زد و خوردهایی بر سر برداشتن تعداد بیشتر دستمال ثبت شده است./1360/

منبع: فارس

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
گلشنی
Iran, Islamic Republic of
۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۵
تلقی جدید دولت‌ها را بر اساس توانمندی آنان در حفظ جان مردم خود در برابر بیماری کرونا به دو گروه «خوب»‌ و «بد» تقسیم می‌کند.
از این منظر، تاکنون چین و کره جنوبی و تایوان، و احتمالاً روسیه و ترکیه و کوبا، در رده «دولت‌های خوب» جای دارند.
قضاوت نهایی درباره کارنامه سایر دولت‌ها هنوز برایم ممکن نیست. ولی روشن است که دولت‌هایی چون مصر که، برای حفظ درآمد ناشی از توریسم، راه پنهان‌کاری در پیش گرفته و مردم خود را قربانی می‌کنند، در انتهای رده «دولت‌های بد» جای می‌گیرند.
نام ایران در رده «دولت‌های خوب» ثبت شده است.
از تلاش های مقامات بهداشت و درمان کشورم و خصوصا نصایح حکیمانه و تدابیر رهبر معظم انقلاب در مهار بحران کرونا کمال امتنان را دارم.
0
0